Trója musical Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2016.12.29

Trója musical Budapesten! Jegyek itt! Színházban elevenedik meg a Trója sztori. A legendás történet musical verziójáról részletek lentebb!

Szűts István és Koltay Gergely musicalje a Magyar Lovas Színház és a Sziget Színház Közös megrendeléseként született, mellyel a Lovas Színház fennállásának ötödik esztendejét méltó módon ünnepelték, egy szabadtéri előadás keretében a komáromi Igmándi Erődben.

Idén a Lovas Színház épületébe költözik a Trója, így a nézők néhány méter közelségből valóban részesei lesznek az ütközeteknek, melyben több mint negyven lovas, ezen felül lovas harci szekerek(Bigák) kaszkadőrök, harcművészek, valamint statiszták és tánccsoportok látványos tömegjelenetei idézik vissza Trója ostromát A musical Homérosz híres műve az Iliász alapján készült, ötvözve és merítve a világhírű Trója című Hollywoodi film egyes jeleneteinek részletéből.

Pintér Tibor, Mohácsi Márk, Dancs János, Papadimitriu Athina, Lőrincz Andrea, Becz Bernadett, Makrai Pál, Pápai Kíra és Ambrus Izabella főszereplével lesz látható a Trója rockopera Budapesten a Kincsem Parkban 2017. február 17-18-án.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Nemzeti Lovas Színház többi előadásáról lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashat.

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szinetár Dóra Újratervezés lemezbemutató koncert 2017-ben - Jegyek itt!
A csengő hangú magyar színész- és énekesnő, Szinetár Dóra 2017. március 18-án lép fel a Budapesti Kongresszusi Központban a Magyar Virtuóz társaságában. A koncerten felcsendülnek a musical szerepeinek legsikeresebb dalai.
Disney musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2017-es műsorán!
A Budapesti Operettszínházzal közösen Disney musiclat mutatnak be a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017-ben!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x