A Pál utcai fiúk musical 2024-ben Pakson - Jegyek itt!

Kelt: 2024.02.04

A Pál utcai fiúk musical 2024-ben Pakson - Jegyek itt! A Pál utcai fiúk musical 2024. április 29-én Pakson a Csengey Dénes Központban lesz látható. Jegyek itt!

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián musicalje A Pál utcai fiúk musical villám sebességgel hódította meg az országot. A Vígszínházas ősbemutatót követően a Székesfehérvári Színház és a Pannon Várszínház is bemutatta a darabot. A Pannon Várszínház előadásában ráadásul az ország olyan pontjaira is eljutott a musical, ahol nincs állandó társulattal rendelkező színház.

A Pál utcai fiúk dalait imádja a közönség és számos rendezvényen hallhattuk már őket. A2024-es szezonba A Pál utcai fiúk musical 2024. április 29-én Pakson a Csengey Dénes Központban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás pontos szereposztását nem tették még közzé.    

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hair musical Fertőrákoson - Jegyek itt!
A Hair musical kerül 2024-ben bemutatásra a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyek itt!
István, a király Tokajban - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Feke Pál, Malek Andrea, Miller Zoltán főszereplésével már nagy sikert aratott Tokajban az István, a király koncert, ami 2024-ben visszatér a Tokaji Fesztiválkatlanba. Jegyek lentebb!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x