Andrádi Zsanett és Csengeri Attila a Musical Villamos vendége!

Kelt: 2021.05.25

Andrádi Zsanett és Csengeri Attila a Musical Villamos vendége! Garantált ajándék a támogatói jegyek mellé. Segítsd te is az INGYENES eseményt.

2021. május 30-án vasárnap a szokásos időben, délután 14:00-kor indul útnak a villamos, amelynek vendége Andrádi Zsanett és Csengeri Attila lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők.

Az Ingyenes eseményhez a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni.

Garantált ajándékot adunk Önnek a támogatása mellé!

Támogató jegyek és ajándékok:

Támogatás 450: dedikált Musical Villamos fotó + kis meglepetés

Támogatás 2.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos ajándékok (pl.: toll, hűtőmágnes + meglepetés)

Támogatás 5.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos ajándékcsomag (pl.: toll, hűtőmágnes, musical cd + meglepetés)

Támogatás 10.000: VIP ülőhely a villamosra 2 fő részére

Májusban már 20 néző utazhat is a villamoson a járványügyi szabályokat betartva. A villamos a Szeged Plaza elől indul és ide is érkezik vissza. Igazi VIP élményt nyújt a villamos annak a 20 nézőnek aki jegyet vásárol a villamosra, vörös szőnyeggel, pezsgővel és meglepetésekkel!

A jegy mellé minden esetben ajándékokat kapnak a nézők. Ajándék lista, támogató jegyek és ülőhelyek itt: www.musicalvillamosjegy.hu

Szeged várja a nézőket

Akik a villamos előtt, vagy után kis időt töltenének a napfény városában a www.szegedtourism.hu oldalon találnak friss információkat, látnivalókat Szegeddel kapcsolatosan.

Andrádi Zsanett

A székesfehérvári Vörösmarty Színházban szeretett bele a színházi világba, ahol gyerekszereplőként játszott A dzsungel könyve című musicalben.

1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (ma Pesti Magyar Színiakadémia),s ott szerepelt a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban. 2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik – azóta a Centrál Színház, a Vígszínház, a Karinthy Színház, a Pesti Művész Színház, a Margitszigeti Szabadtéri, a Concert Europe és a PS Produkció Vámpírok bálja előadásaiban láthatta a közönség.

Jelenleg a Magyar Színház, a Magyarock Dalszínház és a Hadart Színház előadásaiban látható. 2007 óta aktívan szinkronizál, beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és fimben hallhatjuk.

Csengeri Attila

EMeRTon díjas színművész. Elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 164 alkalommal játszotta Christ a Miss Saingon musicalban.

István szerepét játszotta a Magyar Színházban, majd Pécsett a Jézus Krisztus Szupersztárban szerepelt. Számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között az Operaház Fantomjában, a Nyomorultakban, A muzsika hangja, a Dorian Gray musicalekben láthatjuk Budapesten. Emellett számos operettben is láthatjuk őt, mint Csárdáskirálynő, Cirkuszhercegnő, Luxemburg Grófja, Csókos asszony. Vígjátékok karakterszerepei is közel állnak hozzá.

A VI. Musical Villamos útvonala, ahol a musical dalok felcsendülnek, ha valaki Szegeden a villamosmegállókban tartózkodik:

Indulás:
14:00 Szeged Plaza - az első dal élőben
14:04 Szeged Plaza indulás
14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
14:28 Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal
14:57 Szeged Plaza (Végállomás)

Akik támogatják az Ingyenes eseményt, azok garantált ajándékokat kapnak!
A villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak.
A villamos fotót készítette: Papdi Balázs!
Palladium Szeged - Otthonába visszük a színházat!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Zrínyi musical 2021-ben Simonpusztán - Jegyek és szereposztás itt!
A Zrínyi 1566 musical 2021. június 6-án Simonpusztán lesz látható Sasvári Sándor, Csengeri Attila, Besenczi Árpád, Beleznay Endre, Füredi Nikolett és Bagy Lóránt főszereplésével. Jegyek és szereposztás itt!
NYERD MEG a Pál utcai fiúk könyvet a musical fotóival!
Magyarország egyik legkedveltebb regényének különleges kiadásában megtaláljátok A Pál utcai fiúk musical előadásfotóit is.
Puskás a musical a Szegedi Szabadtérin - Jegyek itt!
A Psukás musical 2021. július 17-én 18-án érkezik a Dóm térre a Szegedi Szabadtéri Játékok programjában! Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
A Boldogság Szövetsége musical Gödöllő mellett a Domonyvölgyben! Jegyek itt!
A Boldogság Szövetsége - Családi mesemusical 2021. szeptember 24-én a Lázár Lovasparkban kerül bemutatásra! Szereplők és jegye kitt!
Anyatigrisek musical a MOM-ban - Jegyek a koncert előadásra itt!
Az Anytigrisek musical koncert 2021 őszén lesz látható Budapesten a MOM Kultban. Jegyárk és jegyvásárlás itt! Szereplők: Danics Dóra, Jónás Andi, Király Linda, Veres Mónika Nika
Valami bűzlik musical bemutató a József Attila Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Valami bűzlik musicalt 2021 szeptemberében mutatja be a József Attila Színház. Jegyek és szereposztás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x