Az ABBA szerzőpárosától érkezik a Sakk musical Szegedre 2022-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2022.01.27

Az ABBA szerzőpárosától érkezik a Sakk musical Szegedre 2022-ben - Jegyek itt! Az ABBA szerzőpárosának és Webber kedvenc szövegírójának közös Broadway musicalje a Sakk musical 2022. június 24-én és 25-én lesz látható Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Az újszegedi színházi előadások sora valódi kuriózummal kezdődik a Sakk musical két alkalmának köszönhetően, melyet 3 év után először a Szabadtérin láthat újra a közönség.

Tim Rice Grammy- és Oscar-díjas szövegíró egy 1979-es amerikai–szovjet sakk világbajnokságot álmodott meg Björn Ulvaeus és Benny Andersson zenéjével, ahol a táblás játék mögött hatalmi versengés és érzelmi viharok dúlnak.

Szenvedély, megszállottság, érzelmek, érdekek, sérelmek, kis és nagy csatározások keverednek az izgalmas zene ütemére, visszatérő közönségkedvencek előadásában. A különös végkifejlet pedig, Cornelius Baltus rendezésében és Kentaur lenyűgöző látványvilágával  bontakozik ki az újszegedi színpadon a PS Produkció jóvoltából. 

Az ABBA szerzőpárosának és Webber kedvenc szövegírójának közös Broadway musicalje a Sakk musical  2022. június 24-én és 25-én lesz látható Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musicalben olyan jól ismert musical sztárok léptek már színpadra mint Egyházi Géza, Sári Éva, Szemenyei János, Kiss Ernő Zsolt, Kecskés Tímea, Pavlevits Béla, Jenei Gábor és még sokan mások. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Mamma Mia musical 2022. július 8-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz ismét látható a Madách Színház sztárjaival magyar nyelven! Jegyek itt!
Omega musical 2022-ben Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Gyöngyhajú lány - Omega musical 2022.augusztus 6-án Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x