Mamma Mia musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.11.05

Mamma Mia musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt! A Mamma Mia musical 2022. július 8-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz ismét látható a Madách Színház sztárjaival magyar nyelven! Jegyek itt!

A Mamma Mia! musical az ABBA svéd pop/dance együttes slágereire íródott. A darab Judy Craymer producer ötlete volt, aki a Sakk c. musical 1983-as londoni bemutatóján dolgozott együtt a szerzőkkel, Björn Ulvaeus-szal és Benny Andersson-nal. A „The Winner takes it all" c. dalról jutott eszébe Judy Craymernek, hogy az ABBA-dalokból színpadi mű is készülhetne. A dalszerzők nem voltak nagyon lelkesek, de nem is ellenezték.

Judy Craymer 1997-ben bízta meg Catherine Johnsont, hogy írja meg a darabot. 1998-ban Phyllida Lloyd érkezett a produkcióhoz szakmai igazgatónak, és a három nő együttműködéséből született a zenés színház kiemelkedő sikere, ami 2014-ben Magyarországot is meghódította Szegeden majd Budapesten.

A Mamma Mia musical 2022. július 8-tól a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz ismét látható a Madách Színház sztárjaival magyar nyelven!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További musical előadásokról olvashattok lentebb!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Chicago a szegedi Dóm téren 2022-ben - Jegyek az új musical bemutatóra itt!
A Chicago musical 2022. augusztus 12-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon is bemutatásra kerül, méghozzá igazán izgalmas szereposztásban.
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x