Díjat kapott Ember Márk!

Kelt: 2024.02.08

Díjat kapott Ember Márk! Díjat kapott Ember Márk!

Szívből és szeretettel gratulálunk Ember Márk színművésznek, zenésznek, aki 2024-ben megkapta a Babicsek Bernát díjat!

„Ma már nem elég tehetségesnek lenni, a szorgalom és a kitartás mellett sok esetben óriási szerencsére is szükség van ahhoz, hogy valaki „kitűnhessen” a tömegből. Ezért is fontosak ezek az alkalmak, mert egy pillanatra, így közösen, megállíthatjuk az időt! Azt mondhatjuk a világnak, hogy „Haho, itt van valaki, akire érdemes odafigyelni”! – így szóltak Darvasi Ilona alapító igazgatónőnk szavai a Babicsek Bernát díjátadón, amit már másodszor rendeztünk meg. Bízunk benne, hogy még sok évig fent marad ez a díj, hogy tovább éljen mindaz, amit Bernát ránk hagyott, amit ez a díj jelképez.

Köszönjük, hogy évről-évre velünk tartanak ezen az úton, és még egyszer szeretettel gratulálunk idei díjazottunknak Ember Márknak!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Pál utcai fiúk musical Vácon - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2024. április 30-án Vácon a Madách Imre Központban lesz látható.
A Pál utcai fiúk musical 2024-ben Nagykanizsán a Kanizsa Arénában - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2024. április 20-án Nagykanizsán a Kanizsa Arénában lesz látható a Pannon Várszínház előadásában. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x