Elkezdődött a Demjén Ferenc slágerekkel kísért Hogyan tudnék élni nélküled? zenés vígjáték forgatása

Kelt: 2023.12.21

Elkezdődött a Demjén Ferenc slágerekkel kísért Hogyan tudnék élni nélküled? zenés vígjáték forgatása Elkezdődött a Demjén Ferenc slágerekkel kísért Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés vígjáték forgatása Budapesten - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t kedden.

Az álmaikat kergető szerelmes fiatalokról szóló, Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével, Demjén Ferenc örökzöld slágereire felfűzött romantikus zenés mozifilm felvételeinek első szakasza decemberben és január elején zajlik - közölték.
   
A zenés vígjátékban a Sajtból van a Hold, Darabokra törted a szívem, a Jégszív, a Szabadság vándorai, a Szerelemvonat vagy a Hogyan tudnék élni nélküled? című slágerek is elhangzanak majd látványos táncbetétekkel kísérve.
   
A film története a jelenben és a 90-es évek elején játszódik. Egyik főhőse az élet minden területén megrekedt harmincas énekesnő, Lili, aki rábukkan édesanyja, Eszter régi leveleire. Ezeket 30 éve egy számára ismeretlen férfi írta az akkoriban már a "minden szempontból tökéletes vőlegényével" közös jövőt tervező anyukájának. A levelek felidézik Eszter és két barátnője csajos balatoni vakációját, ami váratlan fordulatot vesz, amikor a lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival - olvasható a tájékoztatóban.
   
A Hogyan tudnék élni nélküled? forgatása a jó idő beköszöntével, jövő tavasszal és nyáron folytatódik a Balatonnál és Budapesten. Az NFI támogatásával az IKO gyártásában, Kirády Attila producer közreműködésével megvalósuló zenés romantikus film rendezője Orosz Dénes (Poligamy, Coming Out, Seveled), forgatókönyvírói Kormos Anett (Mintaapák, A mi kis falunk) és Goda Krisztina (BÚÉK, Csak szex és más semmi), aki egyúttal a film kreatív producere is.
   
A film operatőre Babos Tamás (A nemzet aranyai, Együtt kezdtük, Kaméleon), a zenékről Demjén Ferenc csapata gondoskodik. A látványtervező Valcz Gábor (El a kezekkel a Papámtól!, Seveled, Swing), jelmeztervező Kemenesi Tünde (A játszma, BÚÉK, Örök tél), a tánckoreográfiákat Turi Lajos Péter álmodta vászonra, aki korábban a Sztárban sztár, A nagy duett tévéműsorokban, illetve színházban a Sztárcsinálók, vagy a Puskás, a musical darabokon dolgozott.
   
A Hogyan tudnék élni nélküled? a tervek szerint jövő télen kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában.

A Demjén rajongók, azonban nem maradnak addig sem Demjén élmény nélkül, hiszen 2023-ban és 2024-ben is turnézik. Jegyinfók és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Korál - Balázs Fecó emlékkoncert 2024-ben az Operettszínházban - Jegyek itt!
Musicalsztárok vendégszerelésével rendez Balázs Fecó emlékkoncertet 2024-ben a Korál. Jegyek lentebb!
Csókkirály az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Csókkirály show 2024. július 24-én Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2024. július 29-én és 30-án Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Mária evangéliuma Kecskeméten - Jegyek itt!
Mária evangéliuma rockopera koncert 2024. március 23-án Kecskeméten a Nagytemplomban. Jegyek itt!
MÁZS 50 - Mészáros Árpád Zsolt születésnapi koncert - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és még sokan mások fellépnek a MÁZS 50 koncerten. Mészáros Árpád Zsolt 50 éves sszületésnapi koncertjére jegyek már kaphatóak!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x