Jön a Musical Sztárok Karácsonya CD!

Kelt: 2020.12.15

Jön a Musical Sztárok Karácsonya CD! Különleges ünnepi meglepetéssel jelentkezik Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és további közkedvelt musical színészek.

A Budapesti Showszínház szervezésében karácsonyi dalválogatást állítottak össze, amely CD formátumban jelenik meg 2020. december 18-án ’Musical Sztárok Karácsonya’ címmel.

Exkluzív ünnepi album megjelenését jelentette be a Budapesti Showszínház. A ’Musical Sztárok Karácsonya’ című CD-n - ahogy a neve is sugallja -, közkedvelt magyar musical színészek éneklik kedvenc karácsonyi dalaikat.

A 2020. december 18-án megjelenő dalválogatás 13 zeneszámot tartalmaz. Vágó Bernadett a ’Legyen hó’ című dallal, Mészáros Árpád Zsolt egy saját szerzeménnyel, a ’Karácsony éjjellel’, Kovács Bea pedig a jól ismert Katona Klári nótával, a ’Legyen ünneppel’ kedveskedik a hallgatóknak. Pálfalvy Attila a ’Believe’ című világslágert, Nagy Szilárd és Ragány Misa saját daluk, a ’Drága Hazám’ mellett elénekelték a ’Halleluját’ is, Csengeri Attila a ’Fehér Karácsonyt’ idézi fel szóló dalával, Polyák Rita pedig egy örök Edda klasszikust, az ’Akitől minden szépet’ formálta át saját ízlése szerint Pánczél Kristóf zongoraművésszel karöltve. Egyházi Géza pedig Mária gyermekeiről énekel egy csodás melódiában. A korongra további meglepetés duettek is felkerültek.

Az album nagy segítség a közreműködőknek, hiszen minden eladott példányból részesülnek, így a Budapesti Showszínház kezdeményezése egyben támasz is az elmúlt kilenc hónapban sokat nélkülöző művészeknek. A Musical Sztárok Karácsonya csak online lesz megrendelhető a Ticket Shop rendszerében, illetve a Showszínház hivatalos oldalain keresztül. Reményeik szerint elérik a platinalemezhez szükséges mennyiséget is, így a fa alá azt is megkaphatják ajándék gyanánt. 

A CD borítójában 5.000 Ft értékű ajándékkupon is megtalálható lesz a művészek nyári előadásaira a Budai Szabadtéri Színházba. 

A művészek egy-egy személyes üzenettel is meglepik a hallgatókat: a CD borító belsejében karácsonyi jókívánságaikat rejtik el, így kérik, hogy az albumot Karácsony este bontsák csak ki azok, akik hozzájutottak.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Musical sztárok éneklik a Dés-Geszti páros megható Karácsonyi dalát! Itt a Csillagszórás!
Ha meghallgatod a dalt, azt gondolom te is meg akarod majd osztani. Gyönyörű lett ez a Karácsonyi dal.
Aranyoskám musical a Madách Színházban! Szereposztás itt!
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében.
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Kocsis Dénes lesz látható! Jegyek itt!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2024. július 29-én és 30-án Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Mária evangéliuma Kecskeméten - Jegyek itt!
Mária evangéliuma rockopera koncert 2024. március 23-án Kecskeméten a Nagytemplomban. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x