Made in Hungaria - Fenyő musical 2024-ben Makón - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.08

Made in Hungaria - Fenyő musical 2024-ben Makón - Jegyek itt! Az legendás Fenyő musical 2024. július 5-én Makón a Hagymaház Színpadán.

 Retró cuccok, fellibbenő kurta szoknyácskák, bömbölő zene, bevaduló rock and roll, szerelmesen sóvárgó, vagy éppen harciasan dühöngő tekintetek - ez a Made in Hungária! Valószínűleg nem kell Önöknek jobban bemutatni ezt az örök klasszikust! A hatvanas évek elején ki – majd visszadiszidál egy tipikusan angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Mikibe (darabunkban Ricky) eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii ing, a Ballantines és mindenek előtt a rock and roll. A kinti élmények és egy megszállott lemezgyűjtő rádióműszerész hatására elhatározza: zenekart alapít. Cipős dobozból, éjjeli szekrényből erősítőt eszkábálnak, s már nem is kell más, csak néhány jó haver, hogy feldübörögjön a Viva Rock and roll. És létrejött a Hungária.

Az legendás Fenyő musical 2024. július 5-én Makón a Hagymaház Színpadán. JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A padlás musical 2024-ben Keszthelyen - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. augusztus 14-én Keszthelyen a Balaton Színházban. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x