Marcsa, AC/DC, Suhanc és Rádiós - Érkezik az V. Musical villamos - INGYENES program!

Kelt: 2021.04.03

Marcsa, AC/DC, Suhanc és Rádiós - Érkezik az V. Musical villamos - INGYENES program! A V. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében továbbra sem szállít utasokat. Azonban ONLINE követhető lesz.

2021. április 25-én vasárnap a szokásos időben, délután 14:00-kor indul útnak a sárga nosztalgia villamos, amelynek vendége a Szegedi Nemzeti Színház két művésze Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők.

Az Ingyenes eseményhez a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni.

A V. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében továbbra sem szállít utasokat.

Fellépők:
Ágoston Katalin
A Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész diplomát szerzett. Később ennek egyetemi kiegészítőjét is elvégezte, szintén Miskolcon.

Közben az útja Budapestre vitte, a Budapesti Operettszínház operettakadémistája, majd énekkari tagja lett. 2011 nyarán szerencsét próbált a Centrál Színház egyik meghallgatásán és a társulat tagja lett. 2018-tól a Szegedi Nemzeti Színház tagja, de a A My Fair Lady és a Ma este megbukunk előadásokban továbbra is játszott a Centrál Színházban. A szegedi közönség szeretettel fogadta. A Mágnás Miskában - Marcsaként és a Valahol Európában c. darabban mint Suhanc fantasztikus alakítást nyújtott. 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő West Side Storyban (Rendező: Alföldi Róbert) alakítja Maria-t a csillagtető alatt.

Károlyi Krisztián
2004-2010 között a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban tanult. 2013-2016 között a Pesti Magyar Színiakadémia tanulója volt, Lengyel Ferenc osztályában. 

2016-tól játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban. Idén AC/DC-ként a We Will Rock You musicalban is láthatjuk Baján. Károlyi Krisztián 2019-től a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ő is szerepelt a Valahol Európában c. darabban, valamint szerepet kapott A Padlás musicalben, amelyben a Rádióst alakítja. A vírushelyzet a darab közönség előtti bemutatását nem tette lehetővé, de a körülmények rendeződése után a darab közönség előtt is bemutatásra kerül. Mi már nagyon várjuk!

A V. Musical Villamos útvonala, avagy ahol a musical dalok felcsendülnek, ha valaki Szegeden a villamosmegállókban tartózkodik:
Indulás:
14:00 Szeged Plaza - az első dal élőben
14:04 Szeged Plaza indulás
14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
14:28 Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal

Visszaút:
14:38 Szeged pályaudvar
14:45 Széchenyi tér
14:57 Európa Liget + egy meglepetés dal

Janka néni konyak és kávé mellé Musical Villamosjegyet is kér
Janka néni, vagyis Pásztor Erzsi művésznő videója a támogató jegy vásárlásához:

Akik támogatják az Ingyenes eseményt, azok garantált ajándékokat kapnak! Ajándék listát nézze meg az alábbi oldalon és támogató jegyet itt tud venni: www.musicalvillamosjegy.hu

Az 1905-ben gyártott villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak.A villamos fotót készítette: Papdi Balázs

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Kocsis Dénes lesz látható! Jegyek itt!
We Will Rock You Queen musical Baján a Szentháromság téren - Jegyek itt!
A We will Rock You Queen musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt! Az előadásban színpadra lép többek között Sári Éva, Szemenyei ...
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
INGYEN nézheted meg a Macskák musicalt! Részletek itt!
Menopauza Tokajon a Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika főszereplésével érkezik a Menopauza 2021. augusztus 1-én a Tokaji Fesztiválkatlanba! Jegyek itt!
Csókkirály koncert Fenyő Miklós dalaival Tokajban - Jegyek és fellépők itt!
A Csókkirály koncert 2021. július 24-én a Tokaji Szabadtéri Színpadon a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható!
Gubik Petra, Gallusz Niki és Simon Boglárka a Vasárnap mondd el! musical főszereplői!
Andrew Lloyd Webber-Don Black: Vasárnap mondd el! című egyfelvonásos musicaljét mutatja be a Madách Színház Online Színháza június 11-12-13-án! Magyarországi Ősbemutató a Madách Színházban!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x