Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!

Kelt: 2023.11.27

Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben! Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán színpadra lépnek a SIX koncertmusical királynéi: Zsitva Réka, Csonka Dóra, Gadó Anita, Kardffy Aisha, Peller Anna és Gallusz Nikolett is. De hogyan találkoznak VIII. Henrik feleségei Donnával és a Mamma Mia! sztárjaival? Legyen ez meglepetés!

2023. december 1-jén és 2-án a budapesti BOK Sportcsarnokban látható a világhírű ABBA-musical, a Mamma Mia! A Madách Színház a 2023/24-es évadban kizárólag ezen a két napon játssza a 9 éve bemutatott előadást, amelyet azóta majdnem félmillió néző látott.

A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. Így 2014-ben önálló rendezésben, díszletekkel és jelmezekkel kerülhetett a darab a magyar nézők elé.

A Madách Színház előadását Magyarországon a teátrumon kívül a Szegedi Szabadtéri Játékokon, Debrecenben, Veszprémben, Győrben, Pécsett, Szombathelyen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán és Zalaegerszegen láthatták a nézők, most először kerül színre a BOK Sportcsarnokban.

A BOK Sportcsarnokban tartott előadások különlegessége lesz, hogy az októberben debültált SIX koncertmusical királynéi is részesei lesznek az előadásnak, hogy hogyan, azt csak a nézőtéren ülők láthatják majd.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán színpadra lépnek a SIX koncertmusical királynéi: Zsitva Réka, Csonka Dóra, Gadó Anita, Kardffy Aisha, Peller Anna és Gallusz Nikolett is. De hogyan találkoznak VIII. Henrik feleségei Donnával és a Mamma Mia! sztárjaival? Legyen ez meglepetés!

A Mamma Mia! előadás szereposztása a BOK Sportcsarnokban:

Donna Sheridan             KOÓS RÉKA

Sam Carmichael             SASVÁRI SÁNDOR

Bill Austin                        HAJDU ISTVÁN

Harry Bright                     WEIL RÓBERT   

Tanya                               DÉTÁR ENIKŐ

Rosie                                 SÁFÁR MÓNIKA

Sophie Sheridan             MURI ENIKŐ

Sky                                    KISS ERNŐ ZSOLT

Lisa                                    PACSKÓ DÓRA

Ali                                      MAGYAR KRISZTINA

Pepper                             NÉMETH GÁBOR            

Eddie                                BERÉNYI DÁVID


 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Beszámoló a SIX koncertmusicalről - Egy formabontó energiabomba a Madách Színház színpadán
A SIX koncertmusical mindenben nagyon más, mint a klasszikus musical előadások általában. Stílusát tekintve sokkal inkább egy koncertműsor, igazi show. A SIX szellemes, nagy energiájú, eredeti és okos produkció. A műsor lélegzetelállító, a ...
István, a király augusztus 20-án a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-es műsorán - Jegyek itt!
Az István, a király 2024. augusztus 10-11-én és 19-20-án a szegedi Dóm téri szabadtéri színpadon lesz látható. Jegyek és a szegedi előadás szereplő itt!
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2024. július 29-én és 30-án Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Mária evangéliuma Kecskeméten - Jegyek itt!
Mária evangéliuma rockopera koncert 2024. március 23-án Kecskeméten a Nagytemplomban. Jegyek itt!
MÁZS 50 - Mészáros Árpád Zsolt születésnapi koncert - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és még sokan mások fellépnek a MÁZS 50 koncerten. Mészáros Árpád Zsolt 50 éves sszületésnapi koncertjére jegyek már kaphatóak!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x