Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2023.03.22

Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás itt! A Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban hármas szerepsoztásban debütál Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Szomor György, Füredi Nikolett, Gubik Petra, Széles Flóra, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté és számos más művész főszeeplésével. Jegyek itt!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikusmusical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű. A Monte Cristo Grófja musical a szerzőpáros egyik legsikeresebb produkciója volt, amit számos hazai színház is műsorra tűzött már Budapesttől Szarvason át Békéscsabáig. A Budapesti Operettszínházban 2023. májusában hármas szerepsoztásban kerül bemutatásra, ezúttal Vincze Balázs rendezéséban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Főbb szerepekben: Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Szomor György, Füredi Nikolett, Gubik Petra, Széles Flóra, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Cseh Dávid Péter, Szerényi László 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vágó Zsuzsi a Rómeó és Júlia musicalben lesz látható!
A Rómeó és Júlia musical 2023. október 13-án újra a Papp László Sportarénában lesz látható, amiben Vágó Zsuzsi is szerepet kapott. Igaz ezúttal nem Júliaként láthatjuk.
Az Ég tartja a földet - Erzsébet, a szerelem szentje musical a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Margitszigeti Színház és Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közös szabadtéri bemutatója Az Ég tartja a földet musical 2023. szeptember 1-én és 2-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek és szereplők itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x