Sztárokkal duettezik Mága Jennifer a Merry Christmas című lemezén!

Kelt: 2021.01.06

Sztárokkal duettezik Mága Jennifer a Merry Christmas című lemezén! Az aranytorkú énekesnő mellett olyan nagyszerű férfihangok kaptak helyet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas vagy éppen Veréb Tamás.

2020. december 4-én rendhagyó karácsonyi album kerül a polcokra, Mága Jennifer először jelentkezik ünnepi albummal, amin sok-sok meglepetés vár a hallgatókra. Az aranytorkú énekesnő mellett olyan nagyszerű férfihangok kaptak helyet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas vagy éppen Veréb Tamás.

Fiatal kora ellenére fellépett már a világ számos rangos színpadán, többek között a New York-i Carnegie Hallban, Bécsben a Wiener Konzerthausban, illetve Magyarországon a Magyar Állami Operaházban és a Művészetek Palotájában is.

Olyan világsztárokkal énekelt közös produkcióban, mint Katharine McPhee amerikai énekesnő, Aida Garifullina orosz szoprán, Ramón Vargas mexikói tenor vagy David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész, producer, aki miután Jennifer elénekelte az eredetileg Céline Dionnak írt “Prayer” című számát, kifejezte meggyőződését, mi szerint sokat fogunk még hallani erről a gyönyörű hangú, rendkívül tehetséges énekesnőről!

A dal élő koncert felvétel formájában hallható az albumon, amit Jennifer, Fernando Varela amerikai opera énekessel közösen ad elő a szerző, David Foster zongorakíséretével.

A CD-n található dalok:
Jingle Bells / Rudolph, the Red Nose Reindeer
Have Yourself a Merry Little Christmas feat. Király Viktor
It's The Most Wonderful Time Of The Year
Man With The Bag
Rockin Around The Christmas Tree / Jingle Bell Rock feat. Veréb Tamás
Let It Snow
Santa Claus Is Coming To Town feat. Caramel
Silent Night
The Prayer feat. Fernando Varela
Ave Maria
Élégie

Játékunk nyertese: Molnár Erika, Lovász Tímea

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Musical sztárok éneklik a Dés-Geszti páros megható Karácsonyi dalát! Itt a Csillagszórás!
Ha meghallgatod a dalt, azt gondolom te is meg akarod majd osztani. Gyönyörű lett ez a Karácsonyi dal.
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Aranyoskám musical a Madách Színházban! Szereposztás itt!
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében.
István, a király koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2021. augusztus 14-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyek itt!
Il Divo koncert Budapesten az Arénában 2022-ben - Jegyek itt!
Az Il Divo Budapesten 2022. október 28-án a Papp László Sportarénában ad koncertet. Jegyek az Il Divo aréna koncertre már árulják a jegyeket!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Kocsis Dénes lesz látható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x