A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.22

A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt! A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.

A jövő évben a klasszikus táncos film alapján készült világhírű showműsor Ausztriába látogat.

A Dirty Dancing minden idők egyik legismertebb és legközkedveltebb filmje, melyet 1987-ben mutattak be Jennifer Grey és Patrick Swayze főszereplésével. A romantikus történetben a családjával nyári vakációját töltő fiatal lány kisegíti a partner nélkül maradt, bohém életet élő táncost, ám a közelgő fellépésük próbái során hamar vibrálni kezd körülöttük a levegő...

Emberek milliói tekintették már meg a film alapján készült zenés showműsort, amelyet most először mutatnak be Asztriában, Németországban és Svájcban. Maik Klowow, a Mehr! Entertainment rendezője szerint: “A rajongók szeretnek Baby-vel és Johnny-val személyesen találkozni, látni őket színpadon. Az emlékek kavalkádja, az erős érzelmek, a forró, Piszkos Tánc és a nagyszerű élő zene magával ragadja a közönséget.”

A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban. Jegyek kaphatóak a www.e-jegyiroda.hu oldalon.

Forrás: Austrian Times

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Az Operaház Fantomja musical és Love Never Dies musical Bécsben! Jegyek itt!
Az Operaház Fantomja musical és Love Never Dies musical Bécsben! Jegyek itt!
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Happy Birthday UWE KRÖGER koncert Bécsben! Jegyvásárlás itt!
Uwe Kröger 2014 decemberében lesz 50 éves. Az énekes születésnapját Bécsben ünnepli majd a Wiener Stadthalle színpadán. Az est sztárvendége Pia Douwes lesz.
Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!
2013. december 13-én megújulva két szereposztásban kerül bemutatásra az Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás lentebb!
Ének az esőben musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2016-os műsorában!
A Budapesti Operettszínház és a Szegedi Szabadtéri Játékok közös bemutatója lesz az Ének az esőben musical. Részletek lentebb.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x