Az Operaház Fantomja musical és Love Never Dies musical Bécsben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.16

Az Operaház Fantomja musical és Love Never Dies musical Bécsben! Jegyek itt! Az Operaház Fantomja musical és Love Never Dies musical Bécsben! Jegyek itt!

Az Operaház Fantomja történetéből Andrew Lloyd Webber írt egy musicalt, ami világsiker let, azonban nem ő volt az egyetlen, akit a legendás Fantom sztori magával ragadott. A bécsi közönség most rendkívül szerencsés helyzetben van, ugyanis 2014 januárjában Peter Moss musicalje Az Operaház Fantomja musical érkezik a bécsi Stadthallebe. Az előadás két alkalommal lesz látható Bécsben egy turné keretein belül.(Jegyek itt!

A Moss féle Fantom után a Central Musical Company előadása lesz látható a Konzerthausban. Arndt Gerber musicalje szintén Az Operaház Fantomja címet kapta és nem először lesz látható Bécsben. (Jegyek itt!)

Azonban azok a rajongók se keseredjenek el, akik Webber musicaljébe szerettek bele, ugyanis Bécsben egy koncert verzióban lesz látható Az Operaház Fantomja musical folytatása, amit szintén Andrew Lloyd Webber írt. A Love Never Dies musical koncert verziójáról ide kattintva ovlashattok bővebben.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Macskák musical a Főnix Csarnok színpadán! Jegyvásárlás itt!
2013. október 12-én 19:00-kor lesz látható az előadás Debrecenben. A 30 éves musical megújult szereposztással várja a nézőket.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Happy Birthday UWE KRÖGER koncert Bécsben! Jegyvásárlás itt!
Uwe Kröger 2014 decemberében lesz 50 éves. Az énekes születésnapját Bécsben ünnepli majd a Wiener Stadthalle színpadán. Az est sztárvendége Pia Douwes lesz.
Szegeden az EDDA musical a Szegedi Sportcsarnokban - Jegyek itt!
Musical ősbemutató volt 2013. május 17-én a Ram Colosseum színpadán. Az EDDA musical A KÖR címmel került bemutatásra. A musical 2013. december 15-én a Szegedi Sportcsarnok színpadán lesz látható a musical.
Sweneey Todd musical a Kolozsvári Magyar Operában!
Zenés előadásokkal is készül a kolozsvári színház, így Stephen Sondheim Sweeney Todd című musicaljét Dragos Galgotiu román rendező állítja színpad
Evita musical Sopronban! Jegyek már kaphatóak!
A Madonna főszereplésével világhírűvé vált Evita musical kerül bemutatásra a soproni MKB Arénában, főszerepben Feke Pállal. Jegyek hamarosan!
Elisabeth musical a Bajai Szabadtéri Színpadon 2014-ben! Jegyek itt!
A Miss Saigon és a Rómeó és Júlia musical után 2014-ben az Elisabeth musical lesz látható a Bajai Szabadtéri Színpadon!
Into the Woods (Vadregény) musical a pesti Magyar színházban! Szereposztás és jegyek itt!
2014 tavaszán debütál Budapesten az Into the Woods musical!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x