A dzsungel könyve musical 24 órán át INGYEN látható!

Kelt: 2020.05.26

A dzsungel könyve musical 24 órán át INGYEN látható! Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve 24 órán keresztül lesz elérhető a Harag György Társulat Youtube-csatornáján.

Újabb előadással bővül a Nézz vissza Haraggal online színházi élménysorozat szerdán, május 27-én 19 órai kezdettel. Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve 24 órán keresztül lesz elérhető a Harag György Társulat Youtube-csatornáján, Nagy Regina rendezésében. A Kipling-regény alapján írt színpadi változat az egész családnak ajánlott program, melyben van vidámság, tánc, de küzdelem és gyász is. Az előadást több évadon keresztül teltházzal játszotta a társulat.

Lehet-e egy ember legjobb barátja és tanítója egy medve, szerető nevelői pedig a farkasok, oktatója egy fekete párduc, bűnbe csábítója egy óriáskígyó, legnagyobb ellensége pedig az erdő által rettegett tigris? A történet Maugliról szól, akit embergyermek létére a farkasok nevelnek fel a dzsungelben. Szemünk előtt zajlik barátságainak szövődése, ellenségeivel való küzdelme, férfivá válása és találkozása a szerelemmel. Barátság és álnokság, befogadás és kiközösítés, öröm és fájdalom, őszinteség és becsapás, szerelem és vérszomj - ki hinné, hogy mindez nemcsak az embereket jellemzi? Az utóbbi két évtized legsikeresebb magyar musicaljének szövegét Rudyard Kipling azonos nevű regénye alapján Békés Pál, zenéjét Dés László, dalszövegeit pedig Geszti Péter írta. A számos színházban bemutatott mű felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak. 


A dzsungel könyve szereplői: Orbán Zsolt, Bessenyei István, Rappert-Vencz Stella, Bodea Tibor, Péter Attila Zsolt, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt, Gaál Gyula, Budizsa Evelyn, Marosszéki Tamás, Bándi Johanna, Bogár Barbara, Poszet Nándor, Varga Sándor, Laczkó Tekla, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes, valamint: Csúcs Dávid m. v., Jankó Szép Tamás m. v., Jeromos Dávid Ákos m. v., Muhi Andrea m. v., Báthori Boglárka m. v., Kerekes Barbara m. v., Volfer Vanessa m. v., Képíró Dorottya m. v., Nagy Janka m. v., Süveg Attila m. v., Scheitli Krisztina m. v., Vadai Zalán m. v. és Szántó Gergő m. v.

A musical zenei vezetője Manfrédi Annamária, díszlettervezője Cristian Gătina m. v., jelmeztervezője Bodor Judit m. v., a jelmeztervező asszisztense Nagy Anikó, rendezőasszisztense Tamás Ágnes, ügyelője és súgója Fábry Zoltán volt.

A musical 2020. május 27-én 19:00-tól lesz elérhető 24 órán keresztül a színház Youtube csatornáján. Ide kattintva éred el a csatornát.

A cikk alatt további INGYENES musical programokat is találsz! A családi musicalek kedvelőinek pedig ajánljuk a nyár első Pál utcai fiúk musical előadását is amiről ide kattintva olvashattok bővebben! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István, a király 2020-ban Tokajon - Jegyek a koncertverzióra itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt!
A padlás musical INGYEN lesz látható Gyereknap alkalmából!
2 alkalommal lesz látható a musical. Ne hagyd ki!
INGYEN megnézhető a Játékkészítő musical!
INGYEN megnézhető a Játékkészítő musical!
INGYEN megnézheted az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!
INGYEN megnézheted az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!
Elmarad a Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2020 szeptember 12-én a Papp László Budapest Sportarénában lett volna látható a musical, de ez most elmarad. A szervezők közleménye olvasható.
Puskás Ferencről készült musical az Erkel Színházban!
Az Erkel Színházban debütál a Puskás Ferencről szóló musical főszerepben olyan sztárokkal mint Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente és még sokan mások.
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x