A Miss Saigon jegyeladási rekordot döntött!

Kelt: 2013.09.15

A Miss Saigon jegyeladási rekordot döntött! A darab producere, Cameron Mackintosh beismerte, hogy ledöbbent a számokon.

A Miss Saigon jegyeladási rekordot döntött Londonban: Cameron Mackintosh, az előadás producere meghökkent, hogy a musicalre egy nap alatt 4,4 millió font értékben kapkodták el a jegyeket.

A Miss Saigon musical már csak nem 25 éve örvend töretlen népszerűsgnek, és ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a jövő évi londoni visszatérése alkalmával a jegyeladások rekordot döntöttek.

Már a legelső napon 4,4 millió font értékben váltottak jegyet a musicalra, ezzel a West Enden megdöntve a Mormon könyve rekordját, amely egy nap alatt 2,1 millió fontot söpört be, valamint a Broadway-en a Producerek által 2001-ben felállított 3 millió dolláros eladási rekordot.

A darab producere, Cameron Mackintosh beismerte, hogy ledöbbent a számokon: “Nem meglepett vagyok, hanem tökéletesen lenyűgözött. Volt egy olyan érzésem, hogy rengeteg ember szeretné látni a darabot, mert jóval több levelet kaptam azzal kapcsolatban, hogy mikor hozzuk már végre vissza a Miss Saigont, mint bármelyik másik előadással kapcsolatban. Azonban az érdeklődés egészen döbbenetes.”

A Miss Saigon 10 évig futott Londonban. Nem olyan hosszan, mint a Nyomorultak vagy az Operaház Fantomja, azonban anno a Royal Drury Lane Theatre-ben játszottak, amely kétszer akkora volt, mint a többi.

A szereposztást még nem hozták nyilvánosságra a 2014-es színpadra állítás kapcsán, de Mackintosh elmondta: “Mindenképpen ázsiai színészt keresünk a Mérnök (Professzor) szerepére. Hogy megtaláltuk-e már? Nem. Minden javaslatot nagyon szívesen fogadunk.*

Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg musicalje Puccini Pillangóasszonyát helyezte 1975 Saigon-jába, és egy vietnami lány történetét meséli el, aki beleszeret egy amerikai katonába.

A Miss Saigont 2014 májusában mutatják be a Prince Edward Theather-ben a darab 25. évfordulója alkalmával.

Forrás: Theaterguideian
Írta: - Szabó Renus

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Rebecca remake is elkészülhet a Broadway premierre!
Amerikában újra nagy sláger Hitchkock Rebeccája
Pesti Broadway Fesztivál 2013-as programja
Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál 2013. szeptember 20-21-én kerül megrendezésre amin a Budapesti Operettszínház sztárjai meglepetésekkel és különleges koncertekkel valamint játékokkal várják a közönséget.
2014-ben debütál a Lady Bess musical!
Lévay Szilveszter és Michael Kunze új musicale a Lady Bess 2014-ben debütál. Részletek lentebb!
Happy Birthday UWE KRÖGER koncert Bécsben! Jegyvásárlás itt!
Uwe Kröger 2014 decemberében lesz 50 éves. Az énekes születésnapját Bécsben ünnepli majd a Wiener Stadthalle színpadán. Az est sztárvendége Pia Douwes lesz.
A musical után jön a Rocky folytatása is?
Ismét egy Rocky-filmben láthatjuk viszont Sylvester Stallonét: a 67 esztendős sztár a Rocky-sorozatból kinőtt Creed című produkcióban alakít bokszedzőt.
Miss Saigon musical CD jelent meg!
A Budapesti Operettszínház előadásának élő felvétele jelent meg lemezen. A Miss Saigon musical CD-n énekel Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Feke Pál, Bordás Barbara, Kerényi Miklós Máté, Csengeri Ottília és Csuha Lajos is.
Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Íme a Budapesti Operettszínház következő négy évad bemutató terve
Íme a Budapesti Operettszínház következő négy évad bemutató terve Kerényi Miklós Gábor elképzelései szerint. Kerényi Miklós Gábor pályázata a Budapesti Operettszínház vezetésért már nyilvános.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOK



LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x