A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt!

Kelt: 2018.09.13

A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt! A Bring Him Home című dalt dolgozta fel a The Piano Guys. A különleges feldolgozást 5 millió néző látta már. Hamarosan Budapesten a Papp László Sportaréna falai közt talán újra felcsendül a dal.

A Nyomorultak musicalből nem is olyan rég film is készült. A filmben Amanda Seyfried Cosette-et, a prostituált Fantine (Anne Hathaway) törvénytelen lányát játssza A nyomorultakban olyan világsztárok oldalán, mint Hugh Jackman (Jean Valjean) és Russell Crowe (Javert felügyelő).

A The Piano Guys egy igen népszerű formáció. Elsőként csak egy videót tettek fel a netre, ami pillanatok alatt népszerű lett. Azóta rengeteg dolog történt velük. Rengeteg ismert dal feldolgozásra került. A One Direction dalát a What Makes You Beautiful dalt, a Coldplay sikerművét a Paradise című dalt vagy éppen Adele slágerét a Rolling in the Deep című dalt is feldolgozták.

2019. június 3-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán kápráztatják el a közönséget. Az előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárlás ide kattintva!


Videó:

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Megszületett  Jégvarázs betétdalának vicces verziója
A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is.
Hallgasd meg Feke Pál legújabb dalát!
A napokban debütált Feke Pál legújabb dala Órák címmel. Nálunk meghallgathatod!
Új dal! Bereczki Zoltán - Rádió (Élni jó) - Videó itt!
Bereczki Zoltán a SzerencseSzombat március 15-i adásában énekelte el új dalát.
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás és jegyek itt!
Turnézik az ABBA - THE SHOW! 2014-ben újra Magyarországon a show. Szegeden, Budapesten és Győrben is koncerteznek 2014. december 27-én, 28-án és 29-én. A szegedi, budapesti és győri koncertekre a jegyek már kaphatóak!
Thriller Live musical Bécsben 2014-ben - Jegyek itt!
Hamarosan Bécsbe érkezik a Thriller Live musical.
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x