Thriller Live musical Bécsben 2014-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2014.02.10

Thriller Live musical Bécsben 2014-ben - Jegyek itt! Hamarosan Bécsbe érkezik a Thriller Live musical.

A Thriller-Live a világon az első olyan színpadi előadás és musical, ami Michael Jaksonról szól és amit nem sokkal halála előtt mutattak be. A musical hirtelen lett nagy siker és a siker széria azóta is tart!

A musical életre kelti a közismert slágereket és a popp királyának legendás táncmüvészetét ugyanis az egykori Thriller turné mintájára készült. A Thriller-Live musical annak is tetszeni fog aki nem Michael Jakson rajongó, az előadásban többek közt szerepel az 'I want joy back, Rock with you, Billie Jean, Earth song és még további dalok, összesen 29 dal, ami lélegzetellálító látvánnyal és koeográfiával került színpadra.

A musicalt Londonban 2009. január.02-án mutatta be a The Lyric Theatre és azóta is minden elöadás teltházzal játszák. A musical világszerte óriási siekrt aratott és a turné előadásokon túl 2012-ben Japánban, 2010-ben Kínábanés Afrikában és 2011-ben Színgapurbani is bemutatták!
2014 áprilisában egy újabb turné keretén belül a szomszédos Bécsbe a Stadhallebe érkezik a legendás Jackson musical. A bécsi előadásokra magyar irodán keresztül is megvehetitek jegyeiteket.
Jegyvásálárshoz katints ide!

A bécsi előadásra jegyeket 38 eurótól vásárolhattok.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

 Mamma Mia musical szereposztás a Madách Színházban - Jegyek itt!
Már megkezdték a Mamma Mia musical jegyek értékesítését. Stohl András, Hajdu Steve, Détár Enikő, Koós Réka, Sasvári Sándor, Szerednyei Béla a főszerepekben!
CSAKAZÉRTIS SZERELEM lesz a Kikivel debütáló Első Emelet musical címe - Jegyek itt!
A musical főszerepében Patkó Béla Kiki, Keresztes Ildikó, Mikó István, Sasvári Sándor, Bódi Barbi és még sokan mások színpadra lépnek. Az Első Emelet musical premierje 2014. március 1-én lesz, majd rögtön további két budapesti előadás követi.
Új köntösben az Operaház Fantomja Bécsben!
Új köntösben elevenedik meg Az Operaház Fantomja története Bécsben!
Il Divo koncertshow 2014-ben Bécsben! Jegyek a Musical Affair koncertshowra itt!
Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. 2014. október 1-én Bécsbe érkezi ka Broadway koncertshow
Rocky Horror Show musical 2014-ben Bécsben - Jegyek itt!
A pazar poénok, a nagyszerű dalbetétek, a fantasztikus koreográfiák és a bugyutaság határát feszegető szereplők a rossz fogadtatás ellenére mára kult-musicallé tették a Rocky Horror Picture Showt.
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x