Rocky Horror Show musical 2014-ben Bécsben - Jegyek itt!

Kelt: 2014.10.31

Rocky Horror Show musical 2014-ben Bécsben - Jegyek itt! A pazar poénok, a nagyszerű dalbetétek, a fantasztikus koreográfiák és a bugyutaság határát feszegető szereplők a rossz fogadtatás ellenére mára kult-musicallé tették a Rocky Horror Picture Showt.

1973-ban írta Richard O'Brien a Rocky Horror Show címet viselő sci-fi horror musicalt, mely már műfaját tekintve a vicc kategóriát súrolja, hát még a karakterek és a történet. Bemutatásakor nem is hozott sikert, a kritikusok és a nézők is fanyalogtak, annak ellenére, hogy olyan színészek bújtak a Frankenstein filmekbe illő szereplők bőrébe, mint Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Borstwick és a film egyik csúcs jelenetében megjelenő énekes, Meat Loaf.

A frissen házasodott prűd párocska, Janet és Brad az eső elől bemenekül egy elhagyatott, ódon kastélyba, ekkor még mit sem sejtve a rájuk váró nem mindennapi kalandról. A ház ura bő szoknyában, női fehérneműben, kisminkelve pompázik a váratlanul megjelenő vendégek előtt. Mint később kiderül Dr-Frank-N-Furter nem más, mint a "Transszexuál galaxis" Transzilvánia bolygójának gyermeke. A kastély többi lakója sem kevésbé érdekes figura. A transszexuális bolygóról érkezett űrlények éppen Transszilvánia évfordulóját tartják. A különös összejövetel csúcspontja, amikor Furter bemutatja fő művét az izomember Rocky Horrort.

Az ünneplés rock-szexorgiába torkollik, melybe végül Janet és Brad is belekeveredik...Furter nőként és férfiként is igazi szexikon, egyszerre varázsolja el a pár mindkét tagját.

A pazar poénok, a nagyszerű dalbetétek, a fantasztikus koreográfiák és a bugyutaság határát feszegető szereplők a rossz fogadtatás ellenére mára kult-musicallé tették a Rocky Horror Picture Showt. A kultusz megteremtésében az úgynevezett Midnight Movies  vetítések játszottak óriási szerepet. Az ilyen alkalmakkor a B kategóriásnak kikiáltott pikáns filmeket éjszakai időpontban exkluzivitásként vetítették. A szinte családias.klubhangulatú események az összetartozás érzetét keltve a nézőkben, szertartássá váltak. 1977-re a musical kult-musical lett. A mozivásznon elért siker, meghozta a színpadi változat diadalát  is, s ennek köszönhetően a darab 40 éve folyamatosan lehet a színházak műsorán.

2014 őszátől Bécsben láthatja újra a közönség ezt az abszurditásával magával ragadó musicalt. A bécsi előadásokramár árulják a jegyeket! Jegyidet magyar irodán keresztül is megvásárolhatóad a www.e-jegyiroda-hu oldalon.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncertshow 2014-ben Bécsben! Jegyek a Musical Affair koncertshowra itt!
Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. 2014. október 1-én Bécsbe érkezi ka Broadway koncertshow
Kooza - a Cirque du Soleil új showja 2014-ben Bécsben - Videó és jegyek itt!
A musical rajongókat is ámulatba ejti majd az új francia show a Cirque Du Soleil Kooza című előadása
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Happy Birthday UWE KRÖGER koncert Bécsben! Jegyvásárlás itt!
Uwe Kröger 2014 decemberében lesz 50 éves. Az énekes születésnapját Bécsben ünnepli majd a Wiener Stadthalle színpadán. Az est sztárvendége Pia Douwes lesz.
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x