Rocky Horror Show musical 2014-ben Bécsben - Jegyek itt!

Kelt: 2014.10.31

Rocky Horror Show musical 2014-ben Bécsben - Jegyek itt! A pazar poénok, a nagyszerű dalbetétek, a fantasztikus koreográfiák és a bugyutaság határát feszegető szereplők a rossz fogadtatás ellenére mára kult-musicallé tették a Rocky Horror Picture Showt.

1973-ban írta Richard O'Brien a Rocky Horror Show címet viselő sci-fi horror musicalt, mely már műfaját tekintve a vicc kategóriát súrolja, hát még a karakterek és a történet. Bemutatásakor nem is hozott sikert, a kritikusok és a nézők is fanyalogtak, annak ellenére, hogy olyan színészek bújtak a Frankenstein filmekbe illő szereplők bőrébe, mint Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Borstwick és a film egyik csúcs jelenetében megjelenő énekes, Meat Loaf.

A frissen házasodott prűd párocska, Janet és Brad az eső elől bemenekül egy elhagyatott, ódon kastélyba, ekkor még mit sem sejtve a rájuk váró nem mindennapi kalandról. A ház ura bő szoknyában, női fehérneműben, kisminkelve pompázik a váratlanul megjelenő vendégek előtt. Mint később kiderül Dr-Frank-N-Furter nem más, mint a "Transszexuál galaxis" Transzilvánia bolygójának gyermeke. A kastély többi lakója sem kevésbé érdekes figura. A transszexuális bolygóról érkezett űrlények éppen Transszilvánia évfordulóját tartják. A különös összejövetel csúcspontja, amikor Furter bemutatja fő művét az izomember Rocky Horrort.

Az ünneplés rock-szexorgiába torkollik, melybe végül Janet és Brad is belekeveredik...Furter nőként és férfiként is igazi szexikon, egyszerre varázsolja el a pár mindkét tagját.

A pazar poénok, a nagyszerű dalbetétek, a fantasztikus koreográfiák és a bugyutaság határát feszegető szereplők a rossz fogadtatás ellenére mára kult-musicallé tették a Rocky Horror Picture Showt. A kultusz megteremtésében az úgynevezett Midnight Movies  vetítések játszottak óriási szerepet. Az ilyen alkalmakkor a B kategóriásnak kikiáltott pikáns filmeket éjszakai időpontban exkluzivitásként vetítették. A szinte családias.klubhangulatú események az összetartozás érzetét keltve a nézőkben, szertartássá váltak. 1977-re a musical kult-musical lett. A mozivásznon elért siker, meghozta a színpadi változat diadalát  is, s ennek köszönhetően a darab 40 éve folyamatosan lehet a színházak műsorán.

2014 őszátől Bécsben láthatja újra a közönség ezt az abszurditásával magával ragadó musicalt. A bécsi előadásokramár árulják a jegyeket! Jegyidet magyar irodán keresztül is megvásárolhatóad a www.e-jegyiroda-hu oldalon.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncertshow 2014-ben Bécsben! Jegyek a Musical Affair koncertshowra itt!
Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. 2014. október 1-én Bécsbe érkezi ka Broadway koncertshow
Kooza - a Cirque du Soleil új showja 2014-ben Bécsben - Videó és jegyek itt!
A musical rajongókat is ámulatba ejti majd az új francia show a Cirque Du Soleil Kooza című előadása
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Happy Birthday UWE KRÖGER koncert Bécsben! Jegyvásárlás itt!
Uwe Kröger 2014 decemberében lesz 50 éves. Az énekes születésnapját Bécsben ünnepli majd a Wiener Stadthalle színpadán. Az est sztárvendége Pia Douwes lesz.
Szép nyári nap Neoton musical a Kalocsai Szabadtéri Színpdon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2020. augusztus 21-én a Kalocsai Szabadtéri Színpadon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x