Il Divo koncertshow 2014-ben Bécsben! Jegyek a Musical Affair koncertshowra itt!

Kelt: 2014.09.11

Il Divo koncertshow 2014-ben Bécsben! Jegyek a Musical Affair koncertshowra itt! Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. 2014. október 1-én Bécsbe érkezi ka Broadway koncertshow

2014. október 1-én Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz látható az Il Divo új showja az A Musical Affair koncertshow.

Az "A Musical Affair" az Il Divo első, a Broadway show-k által ihletett dalválogatása, olyan musicalekből, mint Az Operaház Fantomja, a Carousel és a West Side Story. Az album az Il Divo védjegyének számító romantikus és érzelmekkel teli feldolgozásait mutatja be olyan szívből jövő klasszikusokkal többek közt, mint a "Some Enchanted Evening" (South Pacific), a "Bring Him Home" (A nyomorultak), vagy a "Tonight" (West Side Story).

Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. Ezek a top zenészek olyan dalokhoz adták tehetségüket, mint a "Music of the Night" (Az Operaház Fantomja) - élő duett Barbra Streisanddal; az "All I Ask Of You" (Az Operaház Fantomja) - duett Kristin Chenoweth-szel; a "Memory" (Macskák) - duett Nicole Nicole Scherzingerrel; és a "Can You Feel the Love Tonight" (Az Oroszlánkirály) - duett Heather Headley-vel.

November 7-én az Il Divo elindítja meghatározott ideig tartó élő koncertsorozatát a New York-i Marquis Színházban, mely az első alkalom lesz, hogy a négy tag egyszerre énekel a Broadway színpadán. Az "Il Divo - A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live" elnevezésű koncertsorozat a Broadway musicalek leghíresebb dalait vonultatja majd fel Carlos, David, Urs és Sebastien egyéni színházi tapasztalataiból merítve. Ezen felül a Tony- és Grammy-díj nyertes Heather Headley is közreműködik a showban az összes dátum alkalmával.

Az Il Divo bécsi koncertjére már árulják a jegyeket a www.jegyekitt.hu oldalon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mától kaphatóak a jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es előadásaira!
Mától kaphatóak a jegyek a szegedi Mamma mia bemutatóra, a Háry Jánosra, és a Zorbára, valamint a 2014-ben visszatérő az Elfújta a szél musicalre!
A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
2014-ben debütál a Lady Bess musical!
Lévay Szilveszter és Michael Kunze új musicale a Lady Bess 2014-ben debütál. Részletek lentebb!
Evita musical Sopronban 2014-től! Jegyek itt!
Feke Pál főszereplésével mutatja be a Soproni Petőfi Színház az Evita musicalt! Részletek és jegyinfók lentebb!
A Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es programjába is bekerülhet az ünnepi Csárdáskirálynő
A Budapesti Operettszínház 2014 júniusában a Csárdáskirálynő ünnepi szabadtéri bemutatóját tervezi. Az operett turnéra indulna, amely keretein belül a német és az amerikai közönség is láthatná az ünnepi előadást. 2015-ben lesz 100 éves a Csárdáskirálynő
Elisabeth musical a Bajai Szabadtéri Színpadon 2014-ben! Jegyek itt!
A Miss Saigon és a Rómeó és Júlia musical után 2014-ben az Elisabeth musical lesz látható a Bajai Szabadtéri Színpadon!
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x