Almaszósz a Magyar Színházban! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.28

Almaszósz a Magyar Színházban! Jegyek itt! A Magyar Színház ad otthont az ALMA együttes dalaiból készült zenés mesejátéknak. A gyermek musical előadásra jegyek már kaphatóak!

A darabról:
Huszonegyedik századi mese az almák és emberek örök barátságáról. Az alma az emberiség legősibb gyümölcse, a "tiltott", mégis vágyott gyümölcs, mely fenséges egyszerűségével, nemeslelkűségével szeretetre tanít, unokát és nagyszülőt egymás karjaiba terel, kibékíti a testvéreket, ősi tudását belédoltva megtanít látni és hallani azt a természeti csodát, ami karnyújtásnyira van tőled. Más nem is kell a csodához, csak guggolj le, less be a fűszálak, bokrok közé vagy mássz fel az almafára és füleld, hogyan méh-chetelnek az ágakon függő gyümölcsök.
Mimi és Titi, a két elkényeztetett high-tech gyerek vakációra érkezik a nagyszülők vidéki almáskertjébe. Nagyvárosi "szörnyetegek" ők, akik saját levükben fortyognak, amiért szüleik erre a "ciki" helyre száműzték őket a laptopjuk mellől. Még nem is sejtik, hogy épp egy óriási (alma)udvari botrány kellős közepébe csöppentek, hisz az almáriumból valaki bizony elrabolta Idared királykisasszonyt! Mimit és Titit beszippantja a kert és az almák titkos-bűvös világa. Vajon sikerül-e a különös csapatnak Gyümimanó vezetésével megmenteni a csodaszép almakirálylányt?
Böszörményi Gyula nagy mágus, egyaránt átváltoztat gyereket és felnőttet. A végén már te magad sem tudod, mi a valóság: vajon te álmodod az almát, vagy ő álmodik téged? Mindehhez a valódi bűverőt, vagyis a varázslatos dallamokat Buda Gábor és az Alma Együttes bájolja a fülünkbe. Almákról, gyerekekről, szeretetről és barátságról szóló dalaik, melyeknek egyszer kacagtató, máskor elgondolkodtató szövegeit Kiss-Péterffy Márta írta, minden nézőt, kicsit és nagyot egyaránt az Örök Almáskertbe repít, hol a mosoly és bölcsesség egy ágról csüng, s neked csak értük kell nyúlni.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

Szereplők:
Öröklét / Nagyi: DÁNIEL VALI
Rossz Rubinola, Hófehérke mérgezett almájának gonosz fele: SZŰCS KINGA
Jó Rubinola, Hófehérke mérgezett almájának jóságos fele: LOSONCZI KATA
Tudás / Papi: ŐZE ÁRON
II. Golden Delicious almakirály: SIPOS IMRE
Hernyó, a hernyók leghernyóbbika, a királylányrabló: SOLTÉSZ BÖZSE
Gravenstein, Tell Vilmos elfeledett átlőtt almája: TAKÁCS GÉZA
Goldenir, Párisz herceg hírneves arany almája: TÓTH SÁNDOR
Alsó- és Felsőági Ágbogas Gyümimanó, gyümölcstündér: PAPP ISTVÁN
Gránátalma vezérőrnagy: HÉRICZ PATRIK a.n.
Jonathán herceg, a Túlafolyón Almáskertből: KURUCZ DÁNIEL a.n.
Burgonya őrmester: HUNYADI MÁTÉ a.n.
Nemes Szercsika nemes alma: MENTES JÚLIA a.n.
Nemes Sóvári nemes alma: TAKÁCS ZSUZSANNA a.n.
Arany Ranett nemes alma: JÓZSA BETTINA a.n.
L. Pepin: LOVAS EMÍLIA a.n.

Rendező: HORVÁTH PATRÍCIA m.v.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Bereczki Zoltán vígjátékban kapott szerepet!
A Függöny fel! című előadás a Centrál Színház új bemutatója lesz. Az előadás rendezője Puskás Tamás. Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek egybe gyűjtve!
Új magyar bemutatókra készülne a jövőben a Budapesti Operettszínház
Bródy, Tolcsvay, Lévay, Szörényi írna új musicaleket a Budapesti Operettszínháznak!
Chicago musical a Centrál Színházban! Jegyek itt!
Szilveszteri musical bemutatóra készül Bozsik Yvett rendezésében a Centrál Színház! Főszerepekben Schell Judit, Kulka János, Stohl András, Schmied Zoltán, Falusi Mariann és még sok más nagy név lesz látható!
Elisabeth musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
2012-től ismét színpadon az Elisabeth musical a Budapesti Operettszínházban! A musicalben új szerepkörben debütál Szomor György, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Kállay Bori és Dolhai Attila, de színpadra lép a musical ikonjává ...
Ördögölő Józsiás a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Zsuzsi, Nádassi Veronika, Földes Tamás, Dancs Annamari, Bálint Ádám főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház az Ördögölő Józsiás című rockoperettet. Jegyek és infók itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x