CSAKAZÉRTIS SZERELEM musical Budapesten! Jegyek és videó itt!

Kelt: 2019.02.11

CSAKAZÉRTIS SZERELEM musical Budapesten! Jegyek és videó itt! Az Első Emelet zenéjéből készült CSAKAZÉRTIS SZERELEM címmel. A musical főszerepében Patkó Béla Kiki, Keresztes Ildikó, Mikó István, Sasvári Sándor, Bódi Barbi és még sokan mások színpadra lépnek. Az Első Emelet musical premierje 2014. március 1-én volt, most a Turay Ida Színházban látható az előadás.

2014. március 1-én mutatták be a CSAKAZÉRTIS szerelem című zenés darabot az Első Emelet slágereivel. A Turay Ida Színház előadásának főszerepében Patkó Béla (KIKI), Keresztes Ildikó, Hűvösvölgyi Ildikó, Sasvári Sándor, Mikó István, Sövegjártó Áron, Rárósi Anita, Kurkó József, Magyar Tímea, Bódi Barbara, Bregyán Péter, Boros Zoltán, Csere László és még sokan mások színpadra lépnek.

A történetről:

Odaát 1986-ot írnak, és a Havanna lakótelep első emeleti lakásában néhány fiatal srác hifitornyot tákol a szombat esti bulihoz. A háttérben Brinkmann professzor férfias orgánuma zengeti a Videotont, a konyhában szilvalekvár bugyog. Neonszínű csajok esnek be a az ajtón, a kóla és a vörösbor kapkodva házasságot köt, a lemezjátszó huszadjára pörgeti a Kisgenerációt, a plafonról diszkógömb szórja fényét igazságosan az első, a rutinos és a megunt csókokra. Mi csavarja ki mégis ezt a hamisítatlan, trabantos magyar idillt, ezt a szépségesen megszokottnak ígérkező szombatot a tengelyéből? Néhány váratlan tényező... Egy amerikai szende, egy zaklatott alsószomszéd, két tanult őre a rendnek, egy rózsadombi elvtárs... és egy nulla. Igen, itt egy nullának is fontos szerep jut. De hangban sem hagyunk hiányérzetet: Patkó Béla Kikit – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játssza, s a lakótelepi csinos munkásasszonynak, Keresztes Ildikónak a makulátlan elvtárs szerepében Sasvári Sándor csapja újra a régi szelet...

Az előadásokra már árulják a jegyeket!

Jegyvásárlás és jegyinfók itt

Videó:
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.
Vastag Csaba lemezbemutató koncert 2014-ben a SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
Fergeteges sztárparádé, különleges feldolgozások, és a Conecto lemez dalai indítják majd a tavaszt Vastag Csabával. Vastag Csaba lemezbemutató koncertjére már árulják a jegyeket!
Jön a Robbie Williams musical?
„Az a probléma, hogy csak én tudnám hitelesen eljátszani magamat. Nem látok lehetőséget arra, hogy bárki más megbirkózzon ezzel a szereppel, ezért Robbie-nak kell alakítania Robbie-t” – fogalmazott az énekes, aki viccesen hozzátette: „Biztosan ...
Almaszósz a Magyar Színházban! Jegyek itt!
A Magyar Színház ad otthont az ALMA együttes dalaiból készült zenés mesejátéknak. A gyermek musical előadásra jegyek már kaphatóak!
Éden földön a Ghymes zenéjével a Thália Színházban! Jegyek hamarosan!
Éden földön címmel kerül bemutatásra a magyar Maugli története a Ghymes zenéjével, Bozsik Yvette rendezésében.
A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, TEger, Salgótarján közönsége már biztos láthatja a Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné előadását. Jegyek és helyszínek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x