István, a király Győrben - Jegyek az Audi Aréna előadásra itt!

Kelt: 2018.03.03

István, a király Győrben - Jegyek az Audi Aréna előadásra itt! Az István a király Győrben az Audi Arénában 2018. május 11-én a Győri Nemzeti Színház előadásában lesz látható.

Felkelt a napunk, Oly távol vagy tőlem, Szállj fel szabad madár, Unom a politikát, Véres kardot hoztam.. dalok amiket mindenki ismer, még akkor is, ha sosem látta az István, a király előadást. Az idén 35 éves előadás országszerte számos verzióban lesz látható a jubileum alkalmából, többek között a Győri Nemzeti Színház feldolgozása is.

Az István a király Győrben az Audi Arénában 2018. május 11-én a Győri Nemzeti Színház előadásában lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás főszerepeiben Másik Lehel, Vastag Tamás, Agócs Judit, Forgács Péter, Kisfaludy Zsófia, Cselepák Balázs, Mózes Anita is látható lesz.

A többi jubileumi előadásról lentebb olvashattok a kapcsolódó cikkekben.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István, a király a Budapesti Operettszínház sztárjaival! Jegyek itt!
Az István a király 2018 augusztusában a Budapesti Operettszínház sztárjaival lesz látható. A szereposztás is méltó lesz az immár 35 éves darabhoz. Baján a Petőfi sziget ad majd otthont a produkciónak.
Hófehérke musical - Győr - Audi Aréna  - Jegyek itt!
A Hófehérke családi musical 2018. május 19-én Győrben a győri Audi Aréna színpadán. Győrben is sztárokkal lesz látható a musical.
35 éves István a király a Budapest Arénában 2018-ban - Jegyek itt!
A 35. jubileumát ünneplő István, a király koncertelőadás 2018. december 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz újra hallható. Jegyek és szereplők itt!
35 éves István a király a Budapest Arénában 2018-ban - Jegyek itt!
A 35. jubileumát ünneplő István, a király koncertelőadás 2018. december 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz újra hallható. Jegyek és szereplők itt!
The Greatest Showman sing-a-long CD! NYERD MEG!
A legnagyobb showman dalait most akár otthon is énekelhetjük. A karaoke kedvelőknek ez egy igazán jó hír, hogy már itthon is kapható a CD.
Adagio koncert Budapesten! Jegyek itt!
Újra koncertet ad az Adagio! A népszerű trió koncertjére már árulják a jegyeket. Valentin napra egy tökéletes ajándék.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x