Mamma Mia a TV-ben!

Kelt: 2015.10.12

Mamma Mia a TV-ben! Igazi Mamma Mia! hét jön, hiszen 2015. október 19-én 16:20-kor majd 20-án 8:30-kor a DIGI FILM tűzi műsorra a musicalt. Aztán 2015. október 23-án 18:50-kor a TV2, amit október 25-én 15:45-kor megismétel.

A DIGI FILM és a TV2 műsorán lesz látható az Abba dalokból készült musical film adaptációja a Mamma Mia. A Mamma mia minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Stellan Skarsgard.

A film története:
A menyegzõ elõtt álló Sophie (Amanda Seyfried) elhatározza, hogy megkeresi édesapját, mielőtt eljönne a nagy nap. Csupán egy a bibi: nem tudja, ki lehet ő. Titokban elolvassa hát egyedülálló anyja, Donna (Meryl Streep) régi naplóját, amelyből kiderül, hogy a keresett felmenő egyike lehet Donna három korábbi szeretőjének. Nosza, el is hívja mindhárom pasit - szigorúan anyja beleegyezése nélkül, de hiába próbálja rejtegetni őket, előbb vagy utóbb kiderül a titok, s akkor kezdődik csak a móka!

A Mamma mia musical színpadi verziója Budapesten is óriási sikert aratott, amikor az egyik turné keretein belül a Papp László Sportarénában adták elő. 2014 óta pedig ismét átélhetik az élményt a rajongók csak most már magyar nyelven. A Mamma Mia musical a Madách Színházban látható. 

A musical magyarországi ősbemutatója Szegeden volt, de 2015-ben újra látható.

A szegedi előadásokra és pár budapesti előadásra még kaphatóak jegyek! Jegyvásárláshoz kattints ide!

Igazi Mamma Mia! hét jön, hiszen 2015. október 19-én 16:20-kor majd 20-án 8:30-kor a DIGI FILM tűzi műsorra a musicalt. Aztán 2015. október 23-án 18:50-kor a TV2, amit október 25-én 15:45-kor megismétel. 

Kedvcsináló videó:

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt!
2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható a musical. A darab Dés László nagyszerű zenéjével musicalként elevenedik meg.
Mamma Mia! a Madách Színházban 2016-ban! Jegyek itt!
Ma nyitották meg a Mamma Mia musical 2016-os budapesti előadására a jegyeket. Érdemes mielőbb megvenni a jegyeket, hiszen pár nap alatt elfogynak a jegyek.
Máté Péter musical - Egy darabot a szívemből musical Budapesten - Jegyek itt!
2015. október 24-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható az új magyar musical. Az ősbemutatóra jegyek még kaphatók.
Casanova musical turné 2015-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
Debrecenben és Budapesten is látható lesz a legendás Casanova Night Musical 2015 decemberében. A darab főbb szerepeiben Hujber Ferencet, Gallusz Nikit, Tolvai Renit, Erdélyi Csillát, Kósa Zsoltot, Baronits Gábort és Kulcsár Edinát láthatják a nézők.
Gladiátor musical szereposztás és jegyek itt!
A Gladiátor musical 2015. november 28-án este és 29-én délután lesz látható a Papp László Sportarénában. Az előadásra szeptember végéig kedvezményesen vásárolhatnak jegyet!
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x