Musicalként tér vissza Stallone Rockyja - Videó itt!

Kelt: 2013.09.29

Musicalként tér vissza Stallone Rockyja - Videó itt! Az 1976-os filmben Rocky Balboa, a Philadelphia olasz szegénynegyedében élő boxoló páratlan lehetőséget kap: kiállhat a nehéz-súlyú bajnok ellen, ezzel megalapozva karrierjét. Minden erejét és önbecsülését összeszedi a megmérettetéshez. A mozi 3 Oscar-díjat nyert, és beírta magát a klasszikusok közé.

Sylvester Stallone világhírű karaktere, az elszánt boxoló most zenés színpadon száll szembe ellenfeleivel a ringben.  Az 1976-os filmben Rocky Balboa, a Philadelphia olasz szegénynegyedében élő boxoló páratlan lehetőséget kap: kiállhat a nehéz-súlyú bajnok ellen, ezzel megalapozva karrierjét. Minden erejét és önbecsülését összeszedi a megmérettetéshez. A mozi 3 Oscar-díjat nyert, és beírta magát a klasszikusok közé.

Sylvester Stallone forgatókönyvét a Tony-díjas Thomas Meehan (Producerek, Hajlakk) dolgozta át színpadra Stephen Flaherty (Ragtime) zeneszerzővel és Lynn Ahrens dalszövegíróval. A darabot Alex Timbers rendezi.

“Nem is lehetnék ennél büszkébb és izgatottabb, mint ahogy láthatom Rocky Balboa történetét ilyen látványos, lélegzetelállító életre keltve a színpadon.* - mondta Sylvester Stallone.

A romantikával fűszerezett, viszontagságokkal tarkított Rocky musical az európai premier után 2014 márciusában robban be New York-ba a Winter Garden Theatre színpadára. Reméljük, kiütéssel győz

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Ghost musical jegyek itt!
Muri Enikő, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Peller Anna és Szabó Dávid főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház a Ghost című musicalt. A Ghost musicalre jegyek már kaphatóak!
Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!
2013. december 13-én megújulva két szereposztásban kerül bemutatásra az Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás lentebb!
Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
A Miss Saigon jegyeladási rekordot döntött!
A darab producere, Cameron Mackintosh beismerte, hogy ledöbbent a számokon.
A Rebecca remake is elkészülhet a Broadway premierre!
Amerikában újra nagy sláger Hitchkock Rebeccája
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
A musical után jön a Rocky folytatása is?
Ismét egy Rocky-filmben láthatjuk viszont Sylvester Stallonét: a 67 esztendős sztár a Rocky-sorozatból kinőtt Creed című produkcióban alakít bokszedzőt.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x