Peller Anna bújik Whoopi Goldberg bőrébe!

Kelt: 2017.11.27

Peller Anna bújik Whoopi Goldberg bőrébe! Peller Anna kapta a Whoppi Goldberg által ismertét tett Apáca show musical főszerepét!

Mindenki emlékszik  ég a Whoppig Goldberg főszereplésével bemutatott Apáca show című filmre, amiben Whoppi Goldberg bár énekesnőt alakít, aki maffiozók elől menekülve egy rendházba kerül mint apáca és jelenlétével a teljes rendház életét és munjáját felforgatja. A filmsiker musical formájában már meghódította Amerikát és Európát is és 2018-ban Magyarországon is látható lesz.

Az Apáca show musicalben Whoppi Goldberg szerepét Deloris nővért a Budapesti Operettszínházünnepelt sztárja Peller Anna alakítja majd. A musicalben színpadra lép még Molnár Piroska is aki a zárdafőnök szerepében lesz látható, a rendőrtiszt szerepében Feke Pál lesz látható és Alföldi Róbert egy gengszert bőrébe bújik.

Az előadásra jegyek már 4700 forinttól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

A Szente Vajk rendezésében készülő musical 2018. augusztus 10-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A kőszívű ember fiai musical 2018-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A kőszívű ember fiai musical 2018 augusztusában a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra az Operettszínház sztárjaival.
Vámpírok bálja 300 - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja 300. előadását 2018. július 13-án láthatjuk Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A nyári előadásokra és a jubileumi előadásra jegyek már kaphatóak!
Elvis the musical Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
Az Elvis musical Debrecenben a Főnix Csarnokban 2018. május 24-én majd 2018. május 26-27-én két alkalommal lesz látható Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek az Elvis the musical magyarországi előadására itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x