Polyák Lilla Karcolás koncert turné

Kelt: 2013.10.01

Polyák Lilla Karcolás koncert turné Karcolás címmel koncert körútra indul Polyák Lilla. Társai Rakonczai Viktor és Rácz Gergő lesznek. Jegyek és infók itt!

Polyák Lilla a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház ünnepelt művésze könnyűzenei énekesnőként is egyre magasabbra tör. Repertoárjában a musical slágerek és örökzöld dallamok mellett egyre több saját dal is szerepel, melyeket a magyar könnyűzenei szakma legjobbjai írtak számára. Valami más című dalával a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának középdöntőjéig me-netelt.

Könnyűzenei program:
- nagy slágerek (Barbara Streisand, Beyonce, Cserháti Zsuzsa)
- saját dalok (Itt és most, Te vigyázz rám, Valami más)
- közreműködők dalai

A közreműködők:

Rakonczai Viktor, zongora

A sokoldalú zenész szerzőként és előadóként is komoly hírnévre tett szert a magyar popszakmában. Polyák Lilla mellett számos énekesnek írt dalt, többek között Tóth Ga-binak, Zsédának, Wolf Katinak. 2012-ben és 2013-ban az Eurovíziós Dalfesztivál ma-gyarországi válogatójának zsűritagja. Artisjus és eMeRTon-díjas.

Rácz Gergő, gitár

A hatalmas sikereket elért V.I.P. együttes egykori tagja. Jelenleg sikeres zenei produk-ciókban vesz részt mint producer, zeneszerző, gitáros és hangszerelő. 2004 óta a Fool Moon nevű a capella együttes tagja. A 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon dala a leg-jobb nyolc közé jutott.

A Karcolás turné állomásai:

2013. október 9. Békéscsaba Jegyek itt!
2013. október 11. Kaposvár
2013. november 13. Szeged Jegyek itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Rebecca musical jegyek itt - Lévay Szilveszter új musicalje a Budapesti Operettszínházban!
Lévay Szilveszter Rebecca musicalje a Budapesti Operettszínházban látható Vágó Bernadett, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Janza Kata, Polyák Lilla, Bálint Ádám és Vágó Zsuzsi főszereplésével. Jegyek és infók lentebb!
Love Never Dies musical koncert - Jegyek itt!
Bécsben kerül bemutatásra a Love Never Dies musical egy koncert verziója 2013-ban4 Részletek és jegyek lentebb!
December 21-én 19.00 órától Serbán Attila varázsol barátaival ünnepi hangulatot a Madách Színház nagyszínpadára. Serbán Attila személyes üzenetben invitálja a nézőket a koncertre.
Bereczki Zoltán vígjátékban kapott szerepet!
A Függöny fel! című előadás a Centrál Színház új bemutatója lesz. Az előadás rendezője Puskás Tamás. Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek egybe gyűjtve!
Munkácsy musical a József Attila Színházban! Jegyvásárlás itt!
Munkácsy, a festő fejedelem címmel kerül bemutatásra a Munkácsy Mihály életét feldolgozó új magyar musical. Jegyek és részletek lentebb!
I can't sing musical - X-Faktor musical a West Enden
A közkedvelt tehetségkutatóból vidám musical készült, amelyet jövőre mutatnak be Londonban Nem tudok énekelni! (I Can’t Sing) címmel.
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x