A Pál utcai fiúk musical Tácon a Gorsium Régészeti Parkban a Vörösmarty Színház előadásában - Jegyek

Kelt: 2021.06.13

A Pál utcai fiúk musical Tácon a Gorsium Régészeti Parkban a Vörösmarty Színház előadásában - Jegyek A székesfehérvári előadás a nyáron szabadtéren is látható lesz. A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

A Mi vagyunk a Grund ikonikus dal lett mára és azon kevés musical dalok egyike, amit azok is ismernek, akik még nem látták A Pál utcai fiúk musicalt. A Dés-Geszti páros sikermusicalét Sághy Tamás, Brasch Bence, Hunyadi Máté, Kopácsi Attila és még sok más művész főszereplésével állítottálk színpadra a székesfehérvári Vörösmarty Színházban is.

A székesfehérvári előadás a nyáron szabadtéren is látható lesz. A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

A Pál utcai fiúk musical más társulatokkal máshol is látható lesz a nyáron. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Pál utcai fiúk musical 2021-ben Egerben a Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 28-án Egerben az Liceum udvarban lesz látható. Jegyek itt!
Szép Nyári Nap - Neoton musical a Csajághy Laura Színpadon Kápolnásnyéken - Jegyek itt!
A Szép Nyári Nap musical 2021. június 25-26-án a Kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon lesz lárható Szulák Andrea, Szabó P.Szilveszter Peller Károly és a Pesti Broadway Musical Stúdió növendékeivel. Jegyek itt!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
NYERJ jegyet az Anyatigrisek musicalre!
Nikola Tesla musical a Mórahalmi Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Nikola Tesla – Végtelen energia musical 2021. június 25-én Mórahalmon a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban lesz látható! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x