ABBA Show a Kaposvár Arénában Janza Katával és Polyák Lillával - Jegyek itt!

Kelt: 2023.09.19

ABBA Show a Kaposvár Arénában Janza Katával és Polyák Lillával - Jegyek itt! Az ABBA Show 2023. október 8-án a Kaposvár Arénában kerül megrendezésre Janza Kata és Polyák Lilla főszereplésével. Jegyek itt!

Az évtizedek elteltével is széles körben ismert és kedvelt ABBA együttes örökzöld slágereit adja elő Janza Kata és Polyák Lilla. A művésznők az ország legelismertebb zenés színházi szereplői, akik töretlen sikerrel tartják életben egyedülálló színvonalon, nagyzenekar közreműködésével az ABBA kultuszt.

A produkció során felcsendülnek a legismertebb slágerek, melyek minden generáció számára minőségi szórakoztatást nyújtanak. A színésznők extravagáns ruhája és koreográfiája is a 70-es évek DISCO korszakába repíti vissza a közönséget. 

A művésznők a világhírű ABBA dalok között szórakoztató átkötésekkel ismertetik meg a nézőkkel az ABBA zenekar történetét. Közreműködik a Sturcz Szmollbend zenekar.

Az ABBA Show 2023. október 8-án a Kaposvár Arénában kerül megrendezére. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:

Janza Kata

Polyák Lilla

Sturcz Szmollbend

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musicalestje Szegeden - Jegyek itt!
Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musical estje 2023. december 2-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Jegyek itt!
A Gyöngyhajú lány balladája musical Kőbányán - Jegyek az Omega musicalre itt!
A Gyöngyhajú lány balladája a Kőbányai Kulturális Központban lesz látható 2023. szeptember 28-29-én. Jegyek az Omega musicalre itt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x