ABBA Show a Kaposvár Arénában Janza Katával és Polyák Lillával - Jegyek itt!

Kelt: 2023.09.19

ABBA Show a Kaposvár Arénában Janza Katával és Polyák Lillával - Jegyek itt! Az ABBA Show 2023. október 8-án a Kaposvár Arénában kerül megrendezésre Janza Kata és Polyák Lilla főszereplésével. Jegyek itt!

Az évtizedek elteltével is széles körben ismert és kedvelt ABBA együttes örökzöld slágereit adja elő Janza Kata és Polyák Lilla. A művésznők az ország legelismertebb zenés színházi szereplői, akik töretlen sikerrel tartják életben egyedülálló színvonalon, nagyzenekar közreműködésével az ABBA kultuszt.

A produkció során felcsendülnek a legismertebb slágerek, melyek minden generáció számára minőségi szórakoztatást nyújtanak. A színésznők extravagáns ruhája és koreográfiája is a 70-es évek DISCO korszakába repíti vissza a közönséget. 

A művésznők a világhírű ABBA dalok között szórakoztató átkötésekkel ismertetik meg a nézőkkel az ABBA zenekar történetét. Közreműködik a Sturcz Szmollbend zenekar.

Az ABBA Show 2023. október 8-án a Kaposvár Arénában kerül megrendezére. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:

Janza Kata

Polyák Lilla

Sturcz Szmollbend

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musicalestje Szegeden - Jegyek itt!
Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musical estje 2023. december 2-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Jegyek itt!
A Gyöngyhajú lány balladája musical Kőbányán - Jegyek az Omega musicalre itt!
A Gyöngyhajú lány balladája a Kőbányai Kulturális Központban lesz látható 2023. szeptember 28-29-én. Jegyek az Omega musicalre itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x