INGYEN lesz látható a Madách Színház musicalje!

Kelt: 2021.07.20

INGYEN lesz látható a Madách Színház musicalje! A Madách Színház új bemutatója ingyenesen lesz látható Budapesten. Ne hagyd ki.

2021. július 21-én, ezen a kivételes estén a VI. kerületi Hunyadi tér valóságos színházzá alakul át, és élőben közvetítjük Andrew Lloyd Webber bensőséges, elejétől a végéig dalokból álló színdarabját, a Vasárnap mondd el! című egyszemélyes show-ját. A valóságból táplálkozó, sokszínű történet, amely az önismeret megszerzéséhez vezető szövevényes utat járja be, már több külföldi országot meghódított az elmúlt évtizedek során, és egy éve hazánkban is óriási népszerűségnek örvend. A Vasárnap mondd el! azon Webber-művek közé tartozik, amelyek először hanglemezként arattak sikert úgy, mint a Macskák, a Jézus Krisztus Szupersztár, vagy a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, majd a színpadon, élőben is bizonyított.

Az Eötvös10 most elhozza neked ezt az egyedülálló, fantasztikus musicalt a Hunyadi térre, ahol hatalmas kivetítőn keresztül láthatod és hallhatod a Honthy-díjas Gubik Petra énekes, színész előadásában.

A történet egy Amerikában élő fiatal angol lányról szól, aki New Yorktól Hollywoodig csak egyvalamit keres kitartóan és reménytelenül: a szerelmet. A lány által énekelt különböző hangvételű dalokból egy sokszínű történet bontakozik ki, amely a kapcsolatteremtés nehézségeit járja körbe. Egyre bizonyosabbá válik, hogy az út végén a főszereplőnek önmagát kell elfogadnia ahhoz, hogy esélye legyen a boldogságra. A lány próbálkozásai leginkább kudarcra ítéltek, csupán a darab végén, az utolsó dalban sejlik föl egy halvány reménysugár, hogy talán még sincs minden veszve, és végre rátalál az igaz szerelem.

Főszereplő: Gubik Petra
Zeneszerző: Andrew Lloyd Webber
Dalszövegíró: Don Black
Rendező: Szirtes Tamás

A részvétel ingyenes!

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüpontot sem!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical Budapesten! Jegyek és SZEREPLŐK itt!
A Rómeó és Júlia musical dalait újra hallhatjuk Budapesten. 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában a régi szereplők közül is sokan újra láthatóak lesznek. Jegyek itt!
Omega musical 2021-ben a Siófoki Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Gyöngyhajú lány - Omega musical 2021.augusztus 7-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyvásárlás lentebb!
Szeptemberben lesz a 80. MusicalPlusz! Jegyek és fellépők itt!
2021. szeptember 5-én 14:00-kor lesz a 80. MusicalPlusz. A rendezvény ezúttal is a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán kerül megrendezésre.
A Boldogság Szövetsége musical Gödöllő mellett a Domonyvölgyben! Jegyek itt!
A Boldogság Szövetsége - Családi mesemusical 2021. szeptember 24-én a Lázár Lovasparkban kerül bemutatásra! Szereplők és jegye kitt!
Anyatigrisek musical a MOM-ban - Jegyek a koncert előadásra itt!
Az Anytigrisek musical koncert 2021 őszén lesz látható Budapesten a MOM Kultban. Jegyárk és jegyvásárlás itt! Szereplők: Danics Dóra, Jónás Andi, Király Linda, Veres Mónika Nika
Valami bűzlik musical bemutató a József Attila Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Valami bűzlik musicalt 2021 szeptemberében mutatja be a József Attila Színház. Jegyek és szereposztás itt!
A Színpadon Feke Pál koncert a RAM Színházban Budapesten - Jegyek itt!
A Színpadon: Feke Pál koncert 2021. november 20-án Budapesten a RAM Színházban debütál. Jegyek itt!
Best of KERO musical nosztalgia októberben! Jegyek itt!
Az UP Újpesti Rendezvénytér ad otthont a Best of KERO musical nosztalgia koncertnek 2021. október 22-én.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x