Megjelent Dave Mess első videoklipje - Dave Mess: Rain

Kelt: 2013.10.06

Megjelent Dave Mess első videoklipje - Dave Mess: Rain Februárban jelent meg első dala Feel the Fire címmel. Dave Mess azonban nem csupán egy felvett név, hanem egy új arculat is, amely elsőre sokkolta Dávid rajongóit. Először ugyanis egy imidzs fotót láthattak az egyik bulvár újság hasábjain, s később hallhatták csupán a dalt. Az viszont olyan jól sikerült, hogy az énekes extrém külseje által felborzolt kedélyek hamar lecsillapodtak.

    A tavalyi X Faktorban ismertté vált Szabó Dávid soha sem titkolta, hogy a színészi pálya mellett szeretné magát a pop világában is kipróbálni. A tehetségkutató jó lehetőségeket tárt Dávid elé, aki élt is ezekkel, és a műsor után azonnal szóló karrierjének felépítésébe kezdett. Felvette a Dave Mess nevet és egy elsősorban külföldre szánt projektbe fogott. Februárban jelent meg első dala Feel the Fire címmel. Dave Mess azonban nem csupán egy felvett név, hanem egy új arculat is, amely elsőre sokkolta Dávid rajongóit. Először ugyanis egy imidzs fotót láthattak az egyik bulvár újság hasábjain, s később hallhatták csupán a dalt. Az viszont olyan jól sikerült, hogy az énekes extrém külseje által felborzolt kedélyek hamar lecsillapodtak. 

    Ezután hosszabb csend következett a projekttel kapcsolatban. A háttérben viszont pörögtek az események, például menedzser váltás történt. Az új menedzsment aztán augusztusban megtörte a csendet. Augusztus 28-án Domonyvölgyben a D-Beachen leforgatták Dave Mess első videoklipjét. A kliphez egy teljesen új dal társul Pouring Rain címmel. Ez a nóta közös munka Metzker Vikivel a szexi Dj-vel. Az előző dalhoz hasonlóan elektro-pop kategóriába sorolható, de lágyabb, könnyedebb, mint elődje. A belőle készült music videó vidám hangulatú, "az élet szép" érzést sugározza nézői felé. A kisfilm kellemes képi világa enyhe erotikával van fűszerezve, s a női szemeknek kifejezetten kedvező látványt nyújt.

    A teljes videoklip október elsején a Zene világnapján debütált a legnagyobb videó megosztó oldalon. A rajongók körében egy csapásra óriási sikert aratott, az első perctől kezdve abszolút pozitív fogadtatásban részesült. A nézettsége pár nap alatt átlépett a huszonötezren. 

    Dávid nagyon örül a sikernek és bizakodóan néz a jövőbe. 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Polyák Lilla Karcolás koncert turné
Karcolás címmel koncert körútra indul Polyák Lilla. Társai Rakonczai Viktor és Rácz Gergő lesznek. Jegyek és infók itt!
December 21-én 19.00 órától Serbán Attila varázsol barátaival ünnepi hangulatot a Madách Színház nagyszínpadára. Serbán Attila személyes üzenetben invitálja a nézőket a koncertre.
Papadimitriu Athina koncert a Belvárosi Színházban!
2014. február 22-én Athina - nagy szülinapi buli címmel ad koncertet a művásznő a Belvárosi Színházban.
Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyvásárlás itt!
2014-ben hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb újévi koncertje Budapesten a Papp László Sportarénában! Mága Zoltán és sztárvendégei 2014. január 1-én is várják a közönséget egy fergeteges ünnepi koncertre.
Disney On Ice A Fantázia birodalma 2013-ban a Budapesti Papp László Sportarénában! - Jegyek itt!
A látványos produkció 2013. december 13. és 15. között négy előadáson tekinthető meg a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Ghost musical jegyek itt!
Muri Enikő, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Peller Anna és Szabó Dávid főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház a Ghost című musicalt. A Ghost musicalre jegyek már kaphatóak!
Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Elisabeth musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
2012-től ismét színpadon az Elisabeth musical a Budapesti Operettszínházban! A musicalben új szerepkörben debütál Szomor György, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Kállay Bori és Dolhai Attila, de színpadra lép a musical ikonjává ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x