Webber musicaljét a Sunset Boulvard musicalt mutatják be Ausztriában!

Kelt: 2022.07.08

Webber musicaljét a Sunset Boulvard musicalt mutatják be Ausztriában! Webber musicaljét a Sunset Boulvard musicalt mutatják be Ausztriában!

Andrew Lloyd Webber musicalje a Sunset Boulevard Billy Wilder azonos című, 1950-es filmjén alapul. Az izgalmas thriller jellegű történet egy nagyszerű filmdíva felemelkedését és bukását meséli el a könyörtelen filmipar hátterében. A némafilm sztár Norma nagy visszatérését hosszas tervezgetés követően a véletlen hozza össze, ám a történetbe érzelmek is keverednek és a történet végére a vágyak mindent felül írnak. Hogy hogyan végződik a történet megtudhatjuk Webber felkavaró musicaljéből a Sunset Boulevardból 2022 júliusától német nyelven a Bádeni Színházban.

Jegyárak és szereposztás itt!

A musical premierje 2022. július 8.

A musical német szövegét Michael Kunze fordította, akit a magyar közönség az Elisabeth, Rebecca, Maria Antoinette és Mozart musical szerzőjeként ismerhet.


 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

900. Az Operaház Fantomja a Madách Színházban - Jegyek itt!
Az Operaház Fantomja 2022. november 11-én a 900. előadásához ér Budapesten a Madách Színházban.
Hauser Aréna koncert 2022-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
Aréna koncertre készül a Rebel with a Cello című lemezével Hauser. A lemezbemutató koncert turné első állomása a PApp László Sportaréna lesz Budaoesten 2022. december 22-én. Jegyek Hauser Aréna koncertjére itt!
Parádés szereposztásban érkezik a kukoricajancsi - Jegyek és szereplők itt!
A kukoricajancsi 2023. április 28-án Vácon lesz látható a Madách Imre Művelődési Központban.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x