A Monty Python csoport tagjai újra összeállnak egy színpadi műsor erejéig

Kelt: 2013.11.20

A Monty Python csoport tagjai újra összeállnak egy színpadi műsor erejéig A Monty Python csoport tagjai újra összeállnak egy színpadi műsor erejéig - erősítette meg a héten Terry Jones, a társulat egyik tagja. "Igaz a hír: összeállunk és csinálunk egy műsort. Nagyon izgatott vagyok miatta és remélem, hogy csomó pénzt fog hozni, hogy ki tudjam fizetni a jelzáloghitelemet" - nyilatkozta Jones a BBC-nek.

A Monty Python csoport tagjai újra összeállnak egy színpadi műsor erejéig - erősítette meg a héten Terry Jones, a társulat egyik tagja.

"Igaz a hír: összeállunk és csinálunk egy műsort. Nagyon izgatott vagyok miatta és remélem, hogy csomó pénzt fog hozni, hogy ki tudjam fizetni a jelzáloghitelemet" - nyilatkozta Jones a BBC-nek. 

 Azt, hogy a csoport újra összeáll, hivatalosan várhatóan csütörtökön jelentik be egy londoni sajtótájékoztatón, amelyen John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones is jelen lesz. (Graham Chapman, a hatodik Python 1989-ben hunyt el.) A sajtótájékoztatót a The Playhouse Theatre épületében tartják a londoni West Enden, ott, ahol a társulat Gyalog galopp című filmje alapján készült, Spamalot című musicalt is játsszák. A Spamalot musical Budapesten a Madách Színház is bemutatta! Jegyek és részletek itt!

A Monty Python tagjai elsősorban az egyetemről ismerik egymást, tanulmányaikat követően pedig számos televíziós show-ban dolgoztak együtt, köztük a Frost-jelentés (The Frost Report) című szatirikus műsorban, amelyet 1966-ban és 1967-ben sugárzott a BBC. A groteszk humorú brit csapat az 1969-ben indult Monty Python Repülő Cirkusza című tévésorozattal futott be igazán. Később olyan világszerte nagy sikert aratott filmeket készítettek, mint a Gyalog galopp (1975) vagy a Brian élete (1979). Az 1983-as Monty Python: Az élet értelme című film elnyerte a cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját. A folyamatos együttműködés mellett a Pythonok külön-külön is sikeres karrierrel büszkélkedhetnek. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Into the Woods (Vadregény) musical a pesti Magyar színházban! Szereposztás és jegyek itt!
2014 tavaszán debütál Budapesten az Into the Woods musical!
Film készül az Into the Woodsból
A Grimm mesék karaktereit felvonultató, nagysikerű Broadway musical filmváltozatát nemrég kezdték forgatni Angliában, olyan világsztárok főszereplésével, mint Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kedrick, Johnny Depp és Chris Pine.
Ezek lesznek Madách Színház 2014/2015-es évad bemutatói!
Még csak 2013, de már biztos a Madách Színház új évadának egy bemutatója.
Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Mamma Mia musical Szegeden és Budapesten! A jegyek értékesítése már elindult a szegedi előadásokra. Szereposztás, premier és minden információ, amit tudni lehet a musicalről.
Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Ghost musical jegyek itt!
Muri Enikő, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Peller Anna és Szabó Dávid főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház a Ghost című musicalt. A Ghost musicalre jegyek már kaphatóak!
Ördögölő Józsiás a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Zsuzsi, Nádassi Veronika, Földes Tamás, Dancs Annamari, Bálint Ádám főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház az Ördögölő Józsiás című rockoperettet. Jegyek és infók itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x