CASTING - Szereplőket keresnek a Mamma Mia musicalbe

Kelt: 2014.11.23

CASTING - Szereplőket keresnek a Mamma Mia musicalbe Főszereplőket és ensemble tagokat is keresnek!

Idén mutatta be a bécsi Raimund Theater a Broadway legnagyobb sikerét a Mamma Mia! musicalt. Az előadás 2015 júniusáig folyamatosan színpadon lesz. (Részletek itt!)

Az előadásba az alábbi szerepekre keresnek szereplőket: Ali, weibliches Ensemble, Cover Lisa, Cover Ali

A casting időpontja 2014. december 17. Részletek és jelentkezés itt!

A Mamma Mia! musicalt 2014. szeptemberében a Madách Színházban is bemutatták. Az évad összes Mamma Mia előadására pillanatok alatt elkeltek a jegyek, de jó hír a rajongóknak ,hogy a szegedi Mamma Mia előadásra még vannak jegyek! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ismét történelmet írt a Mamma Mia! Mamma Mia jegyek itt!
Óriási szenzáció volt, amikor 2013 őszén kiderült, hogy 2014-ben Magyarországon is bemutatják a Mamma Mia musicalt és a Mamma Mia gyorsan őrületté vált.
Mamma Mia musical a Madách Színházban - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical szeptember 26-án, 27-én és 28-án a Madách Színházban is bemutatásra kerül Szirtes Tamás rendezésében.
Szegedi Szabadtéri Játékok 2015 - Mamma Mia - Jegyek itt!
2015 nyarán újra Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán lesz látható a Mamma Mia musical. Az előadás 2015-ben megújult szereposztás kíséretében tér vissza. Jegyvásárlás, előadások és minden amit tudni lehet.
Monte Cristo grófja Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018. november 10-11-én Budapesten a BOK Csarnokban Vastag Tamás és Szomor György főszereplésével. Jegyek itt!
Plusz Titanic előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri! Jegyek itt!
Túlszárnyalja az előző évi sikereit a Szegedi Szabadtéri: másfél hónapja derült ki a 2019-es évad műsora, és már akkora az érdeklődés a Titanic musical iránt is, hogy plusz egy előadást hirdethetünk, melyre szeptember 22-től lehet jegyet ...
Diótörő és Egérkirály családi musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
Az advenit készülődéskor érkezik a BOK Csarnokban a Diótörő musical 2018-ban - Jegyek a Diótörő és Egérkirály mesemusicalre itt!
Jön a Bonbon musical a Haverok, Buli, Bon-Bon  - Jegyek a budapesti előadásra itt!
2018. decemberében Budapesten a Hatszín Teátrumban debütál a Haverok, Buli, Bon-Bon musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel, meglepő fordulatokkal és rengeteg nevetéssel. Főszerepekben a Bon-bon énekese Szolnoki Péter, Kios Réka, Szabó Máté, ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x