CASTING - Szereplőket keresnek a Mamma Mia musicalbe

Kelt: 2014.11.23

CASTING - Szereplőket keresnek a Mamma Mia musicalbe Főszereplőket és ensemble tagokat is keresnek!

Idén mutatta be a bécsi Raimund Theater a Broadway legnagyobb sikerét a Mamma Mia! musicalt. Az előadás 2015 júniusáig folyamatosan színpadon lesz. (Részletek itt!)

Az előadásba az alábbi szerepekre keresnek szereplőket: Ali, weibliches Ensemble, Cover Lisa, Cover Ali

A casting időpontja 2014. december 17. Részletek és jelentkezés itt!

A Mamma Mia! musicalt 2014. szeptemberében a Madách Színházban is bemutatták. Az évad összes Mamma Mia előadására pillanatok alatt elkeltek a jegyek, de jó hír a rajongóknak ,hogy a szegedi Mamma Mia előadásra még vannak jegyek! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ismét történelmet írt a Mamma Mia! Mamma Mia jegyek itt!
Óriási szenzáció volt, amikor 2013 őszén kiderült, hogy 2014-ben Magyarországon is bemutatják a Mamma Mia musicalt és a Mamma Mia gyorsan őrületté vált.
Mamma Mia musical a Madách Színházban - Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical szeptember 26-án, 27-én és 28-án a Madách Színházban is bemutatásra kerül Szirtes Tamás rendezésében.
Szegedi Szabadtéri Játékok 2015 - Mamma Mia - Jegyek itt!
2015 nyarán újra Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán lesz látható a Mamma Mia musical. Az előadás 2015-ben megújult szereposztás kíséretében tér vissza. Jegyvásárlás, előadások és minden amit tudni lehet.
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x