Made in Hungaria musical Hajdúböszörményben - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.13

Made in Hungaria musical Hajdúböszörményben - Jegyek itt! A Made in Hungaria 2022. november 7-én látható Hajdúböszörményen a MagyaRock Színház előadásában.

A darab humor és rettegés között libikókázik, ugyanakkor az álmokról és azok beteljesítéséről szól. Lendületes, mulatságos és fiatalos előadásra számíthatunk. „A rock n’ roll él, a rock n’ roll élt, a rock n’ roll élni fog.”- hangzik el Fenyő Miklós és Tasnádi István művében. A Fenyő Miklós életét feldolgozó musical a mozivásznon is nagy sikert aratott, ám a daraban olyan részletek is benne lesznek, amik a filmből kimaradtak.

A Made in Hungaria 2022. november 7-én látható Hajdúböszörményen a MagyaRock Színház előadásában. Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Made in Hungaria musical EXTRÁKKAL Szilveszterkor Budapesten - Jegyek itt!
A Made in Hungaria szilveszteri előadásban meglepetésekkel is készülnek a közönségnek!
Kristály téli cirkuszimese 2022-ben a Millenáris Üvegcsarnokban - Jegyek itt!
A Recirquel 2022 telén a Kristály mese-cirkuszi showval érkezik a Millenárisra. Mese, dalolás, cirkusz és varázslat várja a közönséget! Jegyek itt!
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x