Szép nyár nap - Neoton musical Budapesten! Nézd meg INGYEN!

Kelt: 2021.06.09

Szép nyár nap - Neoton musical Budapesten! Nézd meg INGYEN! 2021. június 11-én a Budai Szabadtéri Színház ad otthont a musicalnek, amiben a Neoton legnagyobb slágerei csendülnek fel!.

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének.

Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó, melyek nagyszerű alapul szolgálnak a Szép nyári nap  – a Neoton musicalhez.

Igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján “önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet… 

A tábor vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, ébren figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja ’56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik…

Főbb szerepekben:
Faragó András, Török Tamás, Kuczmann Ágnes, Mészáros Tamás, Tar Gabriella, Bodnár Vivien, Enyingi Zsófia, Fejes Szandra, Kósa Zsolt...

Időtartam: 150 perc (2 felvonás)

A Budai Szabadtéri Színház címe: Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

Az előadás védettésig igazolvány NÉLKÜL látogatható!
2021. június 11-én a Budai Szabadtéri Színház ad otthont a musicalnek, amiben a Neoton legnagyobb slágerei csendülnek fel!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

JÁTÉK VÉGE!
A játék nyertesei:
Szentirmai Balázs és Öblös Judit
A játék leírása!
Játékunkban páros belépőt nyerhenek azok a Facebook követőink akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy melyik Neoton dal a kedvencük.

Valamint azok között is jegyeket sorsolunk akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hotel Menthol a Szarvasi Vízi Színházban - Jegyek itt!
A Hotel Menthol musical 2021. július 24-én a Szarvasi Víziszínházban lesz látható. Jegyek itt!
Vadak ura musical Budapesten a Tesla musical alkotóitól - Jegyvásárlás itt!
A Vadak ura musical főszerepeiben többek között Pesák Ádám, Békefi Viktória, Szabó Máté, Ragány Misa, Janza Kata, Vadkerti Imre, Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Fésűs Nelly, Falusi Mariann és számos új tehetség is színpadra lép majd. Jegyek és szerepsoztás itt!
Zrínyi musical 2021-ben Simonpusztán - Jegyek és szereposztás itt!
A Zrínyi 1566 musical 2021. június 6-án Simonpusztán lesz látható Sasvári Sándor, Csengeri Attila, Besenczi Árpád, Beleznay Endre, Füredi Nikolett és Bagy Lóránt főszereplésével. Jegyek és szereposztás itt!
Megjelent KERO könyve a Rómeó diadalútja! INGYEN a tiéd lehet!
KERO az Operettszínház egykori igazgatója a Rómeó és Júlia musicalről és az Operettszínházban töltött éveiről és sikereiről árul el titkokat a könyvében!
ABBA Show Janza Katával és Polyák Lillával 2021-ben Tatán - Jegyek itt!
ABBA SHOW zenekaros nagykoncert Janza Kata és Polyák Lilla előadásában 2021. augusztus 14-én Tatán az Angolpark Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A
Közreműködik: Borbély Richárd, Simon Boglárka, Détár Enikő, Gallusz Nikolett, Ladinek Judit
Made in Hungaria musical EXTRÁKKAL Szilveszterkor Budapesten - Jegyek itt!
A Made in Hungaria szilveszteri előadásban meglepetésekkel is készülnek a közönségnek!
István, a király kiállítás és Aréna előadás is lesz 2023-ban!
Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x