A dzsungel könyve musical Helsinkiben!

Kelt: 2013.09.23

A dzsungel könyve musical Helsinkiben! Dés László, Geszti Péter és Békés Pál zenés játéka, A dzsungel könyve péntek esti sajtóbemutatója után szombaton tartják a mű hivatalos premierjét a Helsinkiben működő Svéd Színházban, a Svenska Teaternben Böhm György rendezésében.

Dés László, Geszti Péter és Békés Pál zenés játéka, A dzsungel könyve péntek esti sajtóbemutatója után szombaton tartják a mű hivatalos premierjét a Helsinkiben működő Svéd Színházban, a Svenska Teaternben Böhm György rendezésében.

Erik Salvesen tervezte a látványos színpadképeket és Erika Turunen a színes jelmezeket, a hangszerelés Hanna Mikander munkája, a koreográfiát Jakob Höglund tervezte - olvasható a teátrum honlapján. Ahogy Svédországban ügyelnek a finn kisebbség kultúrájának megőrzésére, ugyanúgy Finnországban is fontosnak tartják a svéd kisebbséggel való törődést - mondta el az MTI-nek Böhm György rendező, hozzátéve, hogy az előadás így svéd nyelvű. 

A szerepeket már novemberben kiosztotta a rendező, májusban kezdték meg a próbákat, a munkát az elmúlt hetekben folytatták. Arne Nylander alakítja Balut, Patrick Henriksen alakítja Mauglit, Cecilia Paul Tunát, Niklas Akerfelt Sír Kánt, Birthe Wingren pedig Bagirát. A tesztelőadások sikeresek voltak, a premiert követő estékre már 10 ezernél is több jegy fogyott el elővételben. A kikötőtől közelében álló 700 személyes színház felújítását 2012-ben fejezték be, remek új színpad- és világítástechnikával szerelték fel - részletezte a rendező.

A legendás előadás 2013-ban 1000. alkalommal volt látható Budapesten is. A jubileum alkalmából új szereplőt avattak és a musical egy új dallal is bővült. A budapesti A dzsungel könyve musical előadásra jegyek kaphatóak a www.e-jegyiroda.hu oldalon. Forrás: MTI

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Dirty Dancing Bécsbe érkezik 2014-ben! Jegyek itt!
A Dirty Dancing muical Bécsbe érkezik. A népszerű produkció 2014. szeptember 21-étől október 26-áig megtekinthető a bécsi Stadthalle-ban.
A Sose halunk meg című musicallel nyitja az évadot a Pannon Várszínház
A legendás filmből készült Sose halunk meg musical mellett áprilisban kezdik játszani a Meseautó című vígjátékot, februárban pedig a Hegedűs a háztetőn című musicalt mutatják be a Budapest Klezmer Band közreműködésével. Lesz két új ...
Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Trója musical Budapesten! Jegyek itt!
Színházban elevenedik meg a Trója sztori. A legendás történet musical verziójáról részletek lentebb!
A Miss Saigon jegyeladási rekordot döntött!
A darab producere, Cameron Mackintosh beismerte, hogy ledöbbent a számokon.
I can't sing musical - X-Faktor musical a West Enden
A közkedvelt tehetségkutatóból vidám musical készült, amelyet jövőre mutatnak be Londonban Nem tudok énekelni! (I Can’t Sing) címmel.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x